Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#20 NOVEMBRE-DESEMBRE 2016
un emocionant i més just 2016!

16 DIES D’ACTIVISME CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!

Novament ens unim a la Campanya dels 16 Dies d’Activisme contra la Violència de Gènere, que aquest any compleix el seu 25 aniversari amb el lema “Des de la Pau a la Llar cap a la Pau al Món: Educació Segura per a Totes i Tots”. Perquè les violències de gènere en relació amb el dret a l’educació són una constant amenaça en els espais públics, les escoles i les llars; vulnerant el dret humà universal a l’educació.
Podeu seguir i sumar-vos a les diferents accions de la campanya a través de les xarxes socials amb el hastag #16days, a partir del 25 de novembre fins el 10 de desembre, Dia dels Drets Humans.

Recordar-vos que el 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència cap a les Dones, és una data per a reflexionar, sensibilitzar i expressar el nostre rebuig vers les diverses manifestacions de les violències masclistes.

I us convidem a mobilitzar-vos i participar en les diverses activitats que el Comitè 1er de Desembre organitza l’1 de desembre per commemorar el Dia Mundial de la Sida. Podeu ampliar informació visitant la seva web.

SESSIÓ DE TROBADA DE LES DONES PARTICIPANTS DELS TALLERS DE VIOLÈNCIES MASCLISTES A CREA

Proposem aquesta nova trobada amb aquelles dones que han participat en qualsevol de les edicions del taller sobre violències masclistes a Crea, un espai on posar en comú i avançar en la cura personal des dels coneixements de les pròpies experiències, inquietuds i reptes que relacionen diverses i diferents vivències tant amb les violències masclistes com amb el VIH.

Dijous 10 de novembre de 17:30 a 19:30h.
 

DIJOUS POSITIUS

Seguim amb la programació mensual de xerrades a l’entorn d’aspectes relacionats amb el VIH, amb dues propostes noves. Us recordem que aquestes xerrades són obertes a qualsevol persona interessada amb el tema que es tracta:

Dijous 17 de novembre a les 18h:
VIOLÈNCIES MASCLISTES 
a càrrec de Creación Positiva.

+ Dijous 15 de desembre a les 18h:
INTERPRENTANT LES MEVES ANALÍTIQUES 
a càrrec de gTt.

SESSIONS DE PRÀCTICA DE LA MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.
Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia de pràctica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

Les sessions tindran lloc un cop al mes. Els dies previstos són el dijous 24 de novembre i, excepcionalment, el dimecres 14 de desembre de 18 a 19.30h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral. 1ª.

Si us interessa, és necessari que ens ho feu saber trucant per telèfon al 93 431 45 48. Per ampliar informació, cliqueu aquí.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

+ Organitzem, el divendres 11 de novembre, la Jornada formativa “Les violències sexuals als espais públics” com espai de reflexió conjunta per a l’abordatge d’aquesta manifestació de les violències masclistes, que sovint es insuficientment visibilitzada; també per a fer visible aquesta expressió de les violències masclistes i compartir estratègies per al seu abordatge amb els diferents actors socials. +info.

+ A més a més participem el divendres 18 de novembre a Madrid a la II Jornada sobre VIH y discriminación laboral, organitzades per CCOO, amb la ponència sobre Mujer y VIH: Identificación de necesidades y estrategias.

+ I el dimecres 23 de novembre estarem a la IV Jornada d’Infermeria Humanista organitzada per GRENFIC, compartint coneixements sobre drets i dones que viuen amb el VIH. +info.

       DESTAQUEM         

5 de Novembre,  TOTES A TARRAGONA:
UN CRIT CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES!Ens sumem a la convocatòria de la Plataforma 5N Tarragona que reuneix a diversos col·lectius i organitzacions feministes del País Valencià, Illes Balears i Catalunya, per denunciar les violències masclistes i visibilitzar la manca de respostes contundents per part de les administracions i governs.Us convidem a participar en aquesta marxa per a l’eradicació de les violències masclistes el 5 de novembre a les 12h a la Plaça Imperial Tàrraco de Tarragona.
Podeu llegir el manifest i apuntar-vos aquí al bus feminista que sortirà des de Barcelona. Uneix-te a la marea lila cap a Tarragona!
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp