Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#39 GENER-FEBRER 2020

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA
PER A PERSONES QUE VIUEN AMB VIH

Reprenem les sessions grupals el dimarts 21 de gener en l'horari habitual, de 17:30h a 19:00h. Podeu consultar les sessions del primer trimestre, aquí.

Recordeu que aquest grup està orientat a ser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja s’ha fet altres vegades.
Està concebut per a: 
  • Parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions.
  • Rebre, oferir i compartir suport emocional.
  • Intercanviar experiències per a viure amb el VIH.
Si t'interessa, truca a Crea al 93 431 45 48, i concertarem una entrevista prèvia, o si ja véns per aquí, comenta-ho amb la teva counsellor.

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA
PER A PERSONES JOVES QUE VIUEN AMB VIH

Un espai de cura, adaptat a les persones joves que l’integren i a les seves necessitats específiques, que afavoreixin els seus processos personals de transformació i l’aprenentatge del fet de viure amb el VIH.

La primera sessió de l'any és el dilluns 20 de gener de 18:30h a 19:30h, a la seu de Crea. Pots consultar el calendari trimestral, aquí.
Si tens interès, truca’ns al 93 431 45 48 o si ja vens per aquí, comenta-ho amb la teva counsellor.

GRUPS DE IOGA

Aquest taller consisteix en un sistema d’exercitació de tècniques, de postures físiques, respiració i relaxació adaptades a les possibilitats de de cada persona.  El taller de ioga és dut a terme per una instructora amb més de 10 anys d'experiència.
Hi ha dos grups reduïts d’un màxim de 7 persones que practiquen els dimecres o divendres d’11:00 a 12:00h.

Apunta't trucant a Crea a 93 431 45 48, comencem el dimecres 22 de gener i divendres 24 de gener!

SESSIONS COMPARTIDES DE MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant el cos i la ment aprenem a experimentar el moment present tal i com és.
Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia de la tècnica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació. 

Es realitzaran un cop al mes. Les properes sessions previstes són el dijous 30 de gener i el dimecres 26 de febrer de 17:00 a 19:00h, a la seu de Creación Positiva, en C/ del Carme 16 pral.1ª.
T’esperem!

TALLER SOBRE VIOLÈNCIES MASCLISTES
PER A DONES QUE VIUEN AMB VIH

'Descobrint els límits' és un taller on posar en comú i avançar, des de la cura i els coneixements, experiències, inquietuds i reptes que relacionen la nostra convivència amb les violències masclistes i el VIH, posant de relleu les diverses vivències i recursos de cadascuna.

Explorarem com marcar límits ens permet vivències de major llibertat i satisfacció, i posarem en joc emocions, creences, memòries, salut, relacions, recursos, expectatives i altres aspectes de la nostra vida amb la intenció que el taller generi experiències reparadores. 

Les sessions es realitzaran els dijous 13, 20 y 27 de febrer i 5 de març de 16:30 a 18:30h a la seu de Crea.
Inscripcions i més informació, trucant-nos al  93 431 45 48.

       DESTAQUEM         

XV JORNADES: VIOLÈNCIES MASCLISTES I VIH
Organitzem, des de fa més de catorze anys, aquestes Jornades formatives dirigides als i les professionals sociosanitarixs i altres agents socials de tot l'Estat, que treballen en l'àmbit de les violències masclistes i de la salut sexual.

L'edició d'aquestes jornades tenen com a objectiu sensibilitzar, problematitzar i iniciar accions que incideixin sobre les relacions existents entre les violències masclistes i la infecció del VIH, a través de l'abordatge de les violències sexuals, a partir de l'anàlisi dels factors estructurals que travessen aquesta relació. Es busca generar un espai de reflexió de com els marcs jurídics, els marcs conceptuals i els models d'abordatge integral dificulten l'exercici dels drets sexuals, des de la seva interrelació amb la salut sexual, el VIH i altres ITS.

Pots consultar el pre-programa i inscriure't omplint aquest formulari abans del 31 de gener.
T'esperem el divendres 7 de febrer!
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp