Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#43 GENER-FEBRER 2021

ATENCIÓ / COUNSELLING

Seguim combinant l'atenció individual en els formats presencial, telefònica i virtual.

Si vols acudir al nostre servei de suport emocional dirigit a persones amb VIH o aquelles persones que tinguin diferents inquietuds en temes de salut sexual, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 431 45 48 per programar la visita.

Si vols acudir al nostre servei d'acompanyament social a persones amb VIH, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 431 45 48 per programar una entrevista.

 
Y si vols contactar directament amb la teva counsellor, et recordem els e-mails de cadascuna:
Compartim el Protocol per a l’atenció presencial que hem elaborat a Creación Positiva per a la cura i la prevenció del Covid-19:
  • La sala d'espera no està disponible. Això comporta que la persona atesa ha d'arribar a l'hora concertada per a l'atenció i no pas abans. 
  • Hi ha gel hidro-alcohòlic disponible a l'entrada i sabó al lavabo, en cas que el gel no fos convenient, per a netejar-se les mans en entrar a l'entitat.
  • Es requereix la mascareta durant tota l'estona en tots els espais comuns com els passadissos, lavabo i entrada, així com mantenir la distància de seguretat en tots els espais.
  • És obligatori l'ús de la mascareta durant les sessions d'atenció.
  • Els espais on es realitza l'atenció estaran disposats per a mantenir la distància de seguretat recomanada.
  • Creación Positiva desinfecta totes les superfícies entre cada ús i també ventila els espais entre cada ús.
També et recordem que a la nostra web tens a la teva disposició la informació actualitzada, materials i recursos en relació a la situació d'emergència sanitària i la Covid-19.

GRUPS D’ACOLLIDA I SUPORT

Amb l'inici de l'any, tornem amb les reunions virtuals del grup de suport emocional per a persones que viuen amb VIH. El calendari previst de reunions en aquest primer trimestre és el següent:

Dilluns 25 de gener, dilluns 8 de febrer, dilluns 22 de febrer i dilluns 22 de març de 18:30 a 19:30h.

Si estàs interessada a acudir a aquest grup, posa't en contacte amb nosaltres al 93 431 45 48.

TALLER VIRTUAL DE MINDFULNESS

Estem programant un mini taller virtual de mindfulness. Estar plenament en l'aquí i ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant el cos i la ment aprenem a experimentar el moment present tal com és.

Per a facilitar la compaginació amb altres activitats quotidianes, aquest taller donarà la possibilitat d'escollir una de les sessions que s'han programat: el dijous 18 de febrer a les 11h o el dijous 18 de febrer a les 17h.
Aforament limitat a 15 persones.

Si voleu més informació o esteu interessades en aquest taller, contacta amb nosaltres al 93 431 45 48.

       DESTAQUEM     

14 DE FEBRER: DIA EUROPEU DE LA SALUT SEXUAL
Celebrem el Dia Europeu de la Salut Sexual, promogut des del 2003 per l'Aliança Europea per a la Salut Sexual (ESHA), d'una manera molt especial:
El 14 de febrer posarem en obert el documental "Lesbofòbia. Un documental i deu respostes"!

Després de més de dos anys des de la seva filmació, d'haver-lo projectat en més de cent espais nacionals i internacionals (associacions de dones, associacions LGTBI, de joves, col·lectius diversos, instituts, centres culturals, universitats, presons, organismes públics, biblioteques, places, festivals de cinema, televisió...) i d'haver compartit espais de debat en els quals hem pogut reflexionar col·lectivament sobre diversos aspectes de la lesbofòbia com una forma de violència masclista, hem volgut commemorar aquest dia posant-ho en obert definitivament a la nostra pàgina web. Estigueu atentes!

Segons la OMS (2006), la Salut Sexual és un estat de benestar físic, emocional, mental i social amb relació a la sexualitat; no és la mera absència de malaltia, disfunció o incapacitat. La Salut Sexual necessita un acostament positiu i respectuós a la sexualitat i les relacions sexuals, així com la possibilitat d'obtenir experiències agradables i segures, lliures de coacció, discriminació i violències. La Salut Sexual ha de defensar, protegir, mantenir i respectar els Drets Sexuals de totes les persones.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook Estem a Facebook
Estem a Twitter Estem a Twitter
Visita la nostra web! Visita la nostra web!
Youtube Youtube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico y de la Ley Orgánica de Protección de Datos os informamos que si no deseáis continuar recibiendo nuestro boletín informativo os podéis dar de baja en nuestra base de datos clicando aquí
Si tienes sugerencias o comentarios, por favor, envíanos un correo electrónico a: info@creacionpositiva.org
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp