Copy

REFENT ESPAIS I LÍMITS.
PER UN DESCONFINAMENT QUE SIGUI EL NOSTRE

TALLER PER A DONES SOBRE L’ENCREUAMENT VIOLÈNCIES MASCLISTES I VIH 


Fent memòria del lema feminista:
Ni guerra que ens destrueixi, ni pau que ens oprimeixi.

 
Les violències masclistes i el VIH es creuen i s’encreuen a diverses situacions. Totes les formes de violències masclistes, incloses les violències sexuals, impacten a les nostres vides i suposen una vulneració dels nostres Drets. 

En aquesta nova edició del Taller sobre VIH i Violències Masclistes adreçat a dones, posarem en comú i avançarem, des de la cura i els coneixements, experiències, inquietuds i reptes que relacionen la nostra convivència amb les violències masclistes i el VIH, posant en relleu les diferents i diverses vivències i recursos de cadascuna. I ho farem tenint en compte també els silencis a estones inquietants dels confinaments, les agressions ara que poc a poc es construeix una realitat que renova i intensifica les Violències Masclistes i l’estigma del VIH, alhora que les denuncia i arracona amb l’objectiu d’erradicar-les.

Parlar i ser escoltades en espais segurs pot ajudar a veure’ns y sentir-nos amb més capacitats i amb millors opcions per afrontar les experiències a l’encreuament entre el VIH, les Violències Masclistes i, especialment, les violències sexuals.

Treballarem amb eines que ens ajudin a mirar, comprendre, validar i transformar, tenint en compte que les experiències doloroses, estressants o incomprensibles demanen un abordatge des del respecte, la cura, l'escolta i la implicació. 


Explorarem com marcar límits ens permet vivències de major llibertat i satisfacció, i treballarem amb emocions, creences, memòries, salut, relacions, recursos, expectatives i altres aspectes de la nostra vida amb la intenció que el taller generi experiències reparadores. 

Desitgem que el taller ens ajudi a totes a continuar posant llum en un tema amb el qual Creación Positiva ha estat sempre compromesa, i sobretot perquè continuem construint més i millors eines en la cura de cadascuna de nosaltres i l'establiment d'unes millors condicions de vida. 
 
Per inscriure't o demanar informació contacta amb l'associació al 93 431 45 48 o al mail crea@creacionpositiva.org. Concertarem una entrevista presencial o a distància abans de l'inici del taller. 
Dates de les sessions (presencials): Dijous 8, 15, i 22 de juliol de 17:00h a 19:00h.
Lloc: Seu de Creación Positi
va. C/ del Carme  16 pral. 1ª - Barcelona.
Vols compartir aquesta informació? 
Share Share
Tweet Tweet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp