Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#36 JULIOL-AGOST 2019
L'estiu ja és aquí i aquest any fem una aturada per recuperar energies. Del 19 d'agost fins al 2 de setembre Creación Positiva romandrà tancada per vacances!

Us deixem la programació provisional d'activitats a la tornada de vacances:
  • Grup de suport i acollida per a joves: dilluns 16 de setembre de 18:30 a 19:30h.
  • Grup de suport i acollida: dimarts 17 de setembre de 17:00 a 19:00h.
  • Ioga: dimecres 2 i divendres 4 d'octubre de 11:00 a 12:00h.
I durant els mesos de juliol i agost:

COUNSELLING

El servei d'atenció individualitzada, counselling i atenció social seguirà funcionant a l'entitat durant el mes de juliol en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00h i de dilluns a dijous de 16:00 a 19:00h. I a l'agost, fins al 18 d'agost, només durant els matins de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00h.

Com sabeu, s'ha de concertar cita prèvia trucant al 93 431 45 48 i demanar hora amb la teva councellor de referència.

ATENCIÓ A DONES PRIVADES DE LLIBERTAT
A CENTRES PENITENCIARIS

Durant el mes de juliol i agost continuem intervenint a presons amb el Programa d'Informació i Suport emocional en temes de VIH i salut sexual a dones privades de llibertat.

Dins dels centres penitenciaris CPDB i Brians I s'ofereix un espai d'atenció individual, un espai segur i confidencial on poder treballar aspectes relacionats amb el VIH i la salut sexual, tant a nivell de prevenció i cura, com de la recuperació.

GRUP DE TROBADA: PARLANT DE LES NOSTRES SEXUALITATS

Un grup de trobada dirigit a lesbianes i altres dones que tinguin sexe amb dones per poder parlar sobre les nostres sexualitats. Un espai de reflexió i de cura que ens permeti poder parlar de les nostres vivències, inquietuds i desitjos.

La següent reunió del grup és el dimecres 10 de juliol de 19:00h a 20:30h, a la seu de Crea.
Si estàs interessada en participar, envia'ns un correu a mluisa@creacionpositiva.org. I si necessites més informació, pots contactar amb nosaltres al telèfon 93 431 45 48 o enviar-nos un mail.

SESSIÓ COMPARTIDA DE MINDFULNESS

Estar plenament en l'aquí i l'ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal com és.

Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia en la tècnica, per tal de practicar col·lectivament l'art de la meditació.
Es realitzen un cop al mes. La següent sessió prevista és el dijous 11 de juliol, excepcionalment de 11:00 a 12:30h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª. T'hi esperem!

TALLER D'EXPERIÈNCIA.
DONES, VIOLÈNCIES MASCLISTES I VIH

Convoquem una nova trobada de les dones participants en els Tallers realitzats des de l'any 2014 a Crea sobre la vivència, respostes i inquietuds en relació a les violències masclistes i el VIH.
És una proposta de retrobament i continuïtat del treball i les vivències que han sorgit al llarg dels tallers i anteriors retrobaments, obert a totes les participants que en algun moment heu compartit aquest espai d'intercanvi i construcció de coneixement, suport, seguretat, respecte i acompanyament, amb la intenció de seguir experimentant, validant i transformant les eines compartides.

Tindrà lloc el dijous 11 de juliol de 17:00 a 19:00h a Creación Positiva. Si estàs interessada, contacta amb nosaltres trucant al 93 431 45 48.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

+ Facilitem el taller sobre "Abordatge de les violències sexuals des d'una perspectiva feminista" dins de la XX Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere de la Universitat dels Illes Balears, el dimecres 10 de juliol. + info

+ Un any més el 13 i 14 de juliol ens podeu trobar al Punt Lila durant la Festa Major del Raval, amb un equip situat a l'estand de la Rambla del Raval i parelles itinerants que recorren els diferents carrers de la festa.

Seguim amb la gira de projeccions de 'Lesbofòbia. Un documental i deu respostes':
  • Divendres 19 de juliol a les 19:00hs a Casal de Joves Can Ricart, Poblenou, Barcelona: Projecció i col·loqui amb interpretació en llengua de signes.
  • Dijous 25 de juliol a les 19:00hs al Casal Popular Sageta de Foc, Tarragona: Projecció i col·loqui amb interpretació en llengua de signes.
  • Dijous 25 de juliol a les 21:00hs al Cinema a la Fresca, Plaça Can Robacols al barri del Clot, Barcelona. Projecció i col·loqui.
+ I continuem amb el treball de monitoratge dels Protocols sobre l'Abordatge de les Violències Sexuals en Espais Públics d'Oci a Terrassa i Matadepera.

+ Ja podeu consultar la Guia Indicant el Camí que hem elaborat. Una eina sobre indicadors clau per a les polítiques públiques LGBTI+ als ens locals.

+ També recordar-vos que teniu a la vostra disposició els materials audiovisuals corresponents a les ponències de les XIV Jornades sobre violències masclistes i VIH: "Violències, migracions i drets sexuals: Estratègies de resistència" a través d'aquest link.

       DESTAQUEM         

FÒRUM D'ALT NIVELL PEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (HLPF2019) DE NACIONS UNIDES A NOVA YORK
Montse Pineda, coordinadora d'incidència política de Creación Positiva, amb Almudena Rodríguez, responsable d'incidència política internacional de l'Associació DSiR, han estat al High Level Political Forum (HLPF2019) a Nova York, en el marc del programa de l'Agenda 2030 Feminista que co-liderem les dues entitats.
El Fòrum d'Alt Nivell és la plataforma central de les Nacions Unides pel seguiment i revisió de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquest any s'esdevé sota el lema "Apoderar les persones i garantir la inclusió i la igualtat".

Des de l’Agenda2030Feminista vam participar a les sessions oficials, side-events, actes paral·lels i vam organitzar una sessió pròpia. Podeu seguir la crònica de la nostra participació en aquest fil de @2030Feminista!
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp