Copy
QUÈ SÓN ELS DIJOUS POSITIUS?
És un espai creat per a poder informar-nos, debatir, reflexionar, compartir i escoltar temes i aspectes relacionats amb el VIH.
Tornem a posar en marxa la programació de Dijous Positius i, en aquesta ocasió, estrenem nova temporada en format online.
Les xerrades són obertes a qualsevol persona interessada en el tema que es treballa a la sessió i no cal inscripció prèvia. Només  t'has de connectar al nostre canal de youtube!
 
...

¿QUÉ SON LOS JUEVES POSITIVOS?
Es un espacio creado para poder informarnos, debatir, reflexionar, compartir y escuchar temas y aspectos relacionados con el VIH.
Volvemos a poner en marcha la programación de Jueves Positivos y, en esta ocasión, estrenamos nueva temporada en formato online.
Las charlas son abiertas a cualquier persona interesada en el tema a tratar a lo largo de la sesión y no es necesario inscripción previa. ¡Sólo te has de conectar a nuestro canal de youtube!

 
*DIJOUS POSITIUS:
29 D'ABRIL, A LES 18H EN DIRECTE
AL CANAL DE YOUTUBE DE CREACIÓN POSITIVA
 
PARLEM SOBRE VIH I COVID-19
a càrrec de Francesc Martínez de gTt-VIH.
Vols compartir aquesta informació?  Les xerrades dels Dijous Positius són obertes a qualsevol persona interessada en el tema.
...
¿Quieres compartir esta información? Las charlas de los Jueves Positivos están abiertas a cualquier persona que esté interesada en el tema.
Comparte
Twittea


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp