Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#18 JULIOL-AGOST 2016
un emocionant i més just 2016!

MARXEM DE VACANCES PERÒ...

SEGUIM DE GUÀRDIA ELS MESOS D’ESTIU!

L’estiu ja és aquí i algunes activitats s’acaben fins a “la tornada a l’escola” al setembre. Us recordem les dates de finalització:
 • Ioga: 17 de juny
 • Taller 'Aparaulades': 27 de juny
 • Grup de suport i acollida:
  4 de juliol (grup dels dilluns) i 5 de juliol (grup dels dimarts)
 • Mindfulness: 7 de juliol
 • Naturopatia: 18 de juliol
I la previsió de dates d’inici:
 • Naturopatia: 12 de setembre
 • Grup de suport i acollida:
  19 de setembre (grup dels dilluns) i 20 de setembre (grup dels dimarts) de 17:30 a 19:30h
 • Mindfulness: sessió de pràctica el 29 de setembre de 18 a 19:30h
 • Ioga: dimecres 5 d’octubre i divendres 7 d’octubre
US DESITGEM UN ESTIU FANTÀSTIC!!!

COUNSELLING

Les sessions individuals seguiran funcionant durant els mesos d’estiu, a l’entitat.
Al llarg de l’estiu ens podreu trobar a la seu de Crea ja que mantenim el servei d’atenció individualitzada, counselling i atenció social en funcionament.

Com ja sabeu s’ha de concertar cita prèvia trucant al 93 431 45 48 i demanar hora amb la teva councellor de referència. Ens podreu localitzar els matins de juliol i agost, de dilluns a divendres de 10 a 14h.
 

GRUPS D'ACOLLIDA I SUPORT: AVALUACIÓ

Aquests grups estan concebuts per a ser un espai de trobada i recolzament per a persones que viuen amb VIH en el que:
 • Parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions.
 • Rebre, oferir i compartir suport emocional.
 • Intercanviar experiències per viure amb el VIH.
Com a tancament d’aquesta temporada, realitzarem una sessió d’avaluació amb cada grup: dilluns 4 de juliol (grup dels dilluns) i dimarts 5 de juliol (grup dels dimarts), dins l'horari habitual de 17:30 a 19:30h.

SESSIÓ DE TROBADA DE LES DONES PARTICIPANTS ALS TALLERS DE VIOLÈNCIES MASCLISTES A CREA

Proposem aquesta nova re-trobada a aquelles dones que han participat a qualsevol de les edicions del taller sobre violències masclistes a Crea, un espai on posar en comú i avançar en la cura personal des dels coneixements de les pròpies experiències, inquietuds i reptes que relacionen diverses i diferents vivències tant amb les violències masclistes com amb el VIH.

Dijous 14 de juliol de 17:30 a 19:30h.

ATENCIÓ A DONES PRIVADES DE LLIBERTAT
EN CENTRES PENITENCIARIS

Durant els mesos de juliol i agost continuem intervenint a presons amb el Programa d’Informació i Suport emocional en temes de VIH i salut sexual a dones privades de llibertat.

Dins dels centres penitenciaris CPDB i Brians I s'ofereix un espai d'atenció individual, un espai segur i confidencial on poder treballar aspectes relacionats amb el VIH i la salut sexual, tant a nivell de prevenció i cura, com de la recuperació.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

Participem a la Jornada Formativa ‘El Comitè 1r de Desembre dóna resposta a la PrEP’ dirigida a professionals i persones voluntàries del C1D, que tindrà lloc el 5 de juliol de 9:30 a 18h a La Fede (C/ Tàpies, 1-3, BCN) i estarà dinamitzada pel grup de treball sobre homes gais, bisexuals i altres HSH del C1D. + info

També participem a la Taula rodona: 'Diferents perspectives del tercer sector avui' dins de la jornada de treball: “Governança, rol i incidència del tercer sector en el context actual” organitzada per ECAS, el divendres 8 de juliol. Aquesta jornada gira a l’entorn de tres eixos: la comunitat, les administracions públiques i el tercer sector social.
Més info, programa i inscripcions aquí.

       DESTAQUEM         

JORNADA: L'EXPERIÈNCIA A LA CSW60 (2016):
‘AGENDES SEXUALS’ I ODS

En el marc del programa AgendesSexuals organitzem amb l'APFCIB i CooperAcció una jornada per compartir l'experiència en la CSW60, els resultats de la participació i com continuar l'estratègia d'incidència en relació als ODS: Drets Sexuals i Reproductius en l'agenda global i a l'agenda catalana.

Aquest acte públic tindrà lloc el dijous 14 de juliol de 17 a 19h. a l'Auditori de l'ICD (Pl. Pere Coromines, 1-3) + info.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.net