Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#15 GENER-FEBRER 2016
un emocionant i més just 2016!
US DESITGEM UN EMOCIONANT I MÉS JUST 2016, on els riures ocupin un lloc important juntament amb el compromís, la solidaritat i l'acció per la justícia social.

INICI DE LES ACTIVITATS

Us recordem els serveis que oferim des de Crea i quan tornaran al seu horari habitual:
  • Counselling individual i de parella: És necessari demanar cita prèvia al 93 431 45 48.
  • Consultes de Naturopatia: A partir de l’11 de gener ja podeu demanar hora al 93 431 45 48.
  • Grups de Ioga: Tornen a la seva activitat la segona setmana de gener, concretament.
    • Grup del dimecres: 13 gener.
    • Grup del divendres: 15 gener.

GRUP D'ACOLLIDA I SUPORT

Aquest grup està orientat a ser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb el VIH, tant si és el primer cop que es participa en un grup com si ja ho ha fet altres vegades. Està concebut per a:
  • Parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions.
  • Rebre, oferir i compartir suport emocional.
  • Intercanviar experiències per viure amb el VIH.
Si t’interessa, truca a Crea al 93 431 45 48 i concretem una entrevista prèvia, o si ja vens per aquí, ho pots comentar amb la teva counsellor. Per ampliar la informació, clica aquí.
Inici del grup el dimarts 19 de gener.

TALLER D’INICIACIÓ A LA MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.
Aquest taller està pensat per a dones i homes que viuen amb el VIH, explorarem com les eines de la mindfulness ens poden ajudar a prendre consciència i des del moment present tenir cura de nosaltres mateixes.
El taller es realitzarà els dimecres 20 i 27 de gener i el 3 i 10 de febrer de 17.30 a 19.30h, a la seu de Creación Positiva, al c/Carme 16 pral.1a.

Si us interessa, és necessari que ens ho feu saber abans del 13 de gener, trucant per telèfon al 93 431 45 48. Les places són limitades. Per ampliar informació, clica aquí.

SESSIÓ DE TROBADA DE LES DONES PARTICIPANTS ALS TALLERS DE VIOLÈNCIES MASCLISTES A CREA

Proposem aquesta trobada amb totes les dones que han participat a les edicions del taller sobre violències masclistes, un espai on posar en comú i avançar en la cura personal des del coneixement de les pròpies experiències, inquietuds i reptes que relacionen diverses i diferents vivències tant amb les violències masclistes com amb el VIH.

Dilluns 8 de febrer de 17.30 a 19.30h.

DIJOUS POSITIUS

Seguim amb la programació mensual de xerrades a l’entorn d’aspectes relacionats amb el VIH, amb dues noves propostes, us recordem que aquestes xerrades són obertes a qualsevol persona interessada amb el tema que es tracti:

+ Dijous 21 de gener a les 18h:
NOVETATS EN VACUNES I VIH a càrrec de gTt-VIH.

+ Dijous 18 de febrer a les 18h:
TINC UNA PREGUNTA PER A TU SOBRE LES PENSIONS I LES PRESTACIONS
a càrrec d’Ita Maragall de Creación Positiva.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

Participem en la segona edició del projecte SEX.NET per a la promoció de la salut sexual a través d'Internet. El projecte proposa un curs on-line adreçat a persones LGTB que formen part del voluntariat de diferents entitats d'Espanya. Es tracta d'una iniciativa coordinada per Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt), Stop Sida i Creación Positiva que té com a objectiu formar a persones en la promoció de la salut sexual des de i per a la comunitat LGBT. Aquestes persones realitzaran intervencions a través d'Internet com a agents de salut entre iguals.
Coordinem juntament amb Cooperacció i l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB), el projecte de Agendes Sexuals que té com a objectiu afavorir la creació d’un espai de capacitació comú sobre les agendes internacionals relacionades amb els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR).

       DESTAQUEM         

EL NOU WEB DE RECURSOS SOBRE SALUT SEXUAL SIDA STUDI

Aquest portal té com a objectiu ajudar als/les professionals a promoure la salut sexual entre els/les joves i altres grups poblacionals i oferir-los informació i recursos que facilitin la seva tasca, en un marc de respecte als drets sexuals i reproductius, promovent un espai específic online on puguin localitzar documentació i recursos pedagògics sobre la promoció de la salut sexual.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: administración@creacionpositiva.net