Copy
Schrijf je nu in voor oogstjaar 2019!
Bekijk deze mail in je browser
Beste oogstdeelnemer,

De eerste voorbereidingen voor volgend jaar zijn al weer begonnen. Zo zijn de eerste zaden al binnen, wordt het teeltplan te voorschijn gehaald om de nodige aanpassingen te doen en zorgen we voor een bedekte bodem zodat deze zich kan verheugen en voorbereiden op de komst van de eerste zaden en plantjes in het vroege voorjaar. Afhankelijk van het weer kun je vanaf eind april of begin mei weer elke week komen oogsten.
Wil je volgend jaar weer meegenieten als oogster van Het Zoete Land? Schrijf je dan in vóór zaterdag 15 december.

<<Klik hier om in te schrijven voor oogstdeelname 2019>>

Met jouw donatie* krijgen we met elkaar veel terug: een lang seizoen de lekkerste groenten, kruiden, fruit en mooie bloemen uit je eigen stad. Daarnaast ondersteun je een succesvol voorbeeld van stadslandbouw, waarbij educatie aan kinderen, gevarieerd stedelijk groen, lokale voedselvoorziening en een fijne plek voor ontmoeting mogelijk worden gemaakt.
 
We zien je graag weer in het nieuwe oogstseizoen!
 
Hartelijke groet,

Mieke Hogervorst (Voorzitter stichting Leiden Oogst) en
Jessica Zwartjes (Tuinder en Coördinator Het Zoete Land)

*Het Zoete Land is opgezet als ‘Community Supported Agriculture’ (CSA). Dit houdt in dat deelnemers niet alleen samen de opbrengsten delen, maar ook de risico’s en de verantwoordelijkheden. En dus gezamenlijk de kosten dragen van de vergoeding aan de tuinder, het zaai- en pootgoed, en de andere uitgaven om Het Zoete Land draaiende te houden. (Zie ook http://www.csa-netwerk.be/).
 
Laatste oogst 14 en 15 december en evaluatie

De laatste oogst van 2018 is op vrijdag 14 en zaterdag 15 december, beide dagen van 10.00- 12.00 uur. Er zal een vuurtje zijn met warme chocomelk om het jaar feestelijk af te sluiten. Tijdens deze ochtenden kun je ook je ideeën en verbeterpunten achterlaten voor volgend jaar. Er zal daarvoor een turf lijst hangen om je favoriete groente op aan te geven en een schriftje voor als je nog iets wilt opschrijven. Hopelijk tot dan!
 
Copyright © 2018 Het Zoete Land, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp