Copy
In het oogstbericht lees je wat de komende oogst zal zijn en andere tuinverhalen. De oogsttijden zijn op vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.
Bekijk deze mail in je browser
Beste oogstdeelnemer en bloemenplukker,

Oogst van deze week:

Raapsteel
Rucola
Knolvenkel
Boontjes
Spruitjes 1e etappe of ander koolgewas
Veldsla of ander bladgewas

SPRUITJES
De oogst van spruitjes valt niet op één moment maar gedurende een aantal weken. Er zijn dus elke week voor een aantal oogsters spruitjes te oogsten. Hopelijk komt iedereen één keer aan de beurt. Als alternatief is er palmkool of boerenkool.
 
NATUURWERKDAG 3 NOVEMBER van 10.00 uur tot 14.00 uur:
Een dagje tuinvrijwilliger zijn op Het Zoete Land? Op deze Landelijke Natuurwerkdag worden bio- bloembollen geplant en groencompost over het land verdeeld. We hebben veel handen nodig en je kunt je nog inschrijven!
Er is koffie en thee en bij de lunch een kommetje heerlijke pompoensoep van eigen tuin. Hier kun je je hier online inschrijven.

Veel oogstplezier

Jessica
Bloemen

Er zijn nog steeds bloemen te plukken. Pluk deze week een hand bloemen. Dahlia's zijn geliefd, pluk er hoogstens drie zodat iedereen die wil ook kan plukken.

  • Is er iets op van de groente en je wilt een vervangende groente? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden.
  • Ga je op vakantie en wil je iemand anders laten oogsten? Dat kan ook, neem hem of haar dan eerst een keer mee naar de tuin, zodat duidelijk is hoe het concept werkt. Geef ook duidelijk de oogsttijden door (zie bovenaan deze mail)
Copyright © 2018 Het Zoete Land, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp