Copy
Schrijf je nu in voor oogstjaar 2019!
Bekijk deze mail in je browser
Beste geïnteresseerde,

Deze mail ontvang je omdat je vorig jaar hebt aangegeven oogstdeelnemer te willen worden bij stadstuinderij Het Zoete Land. Er is in 2019 plek voor enkelen van de wachtlijst, waaronder voor jou. Vanaf eind april/ begin mei tot in november kun je elke week komen oogsten van de beschikbare groenten, kruiden, bloemen en bessen. Je ontvangt vanaf de eerste oogstweek wekelijks het oogstbericht waarin staat wat er te oogsten is, begeleid met oogstinformatie, een verhaaltje over de tuin, foto's en eventueel een recept.

Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan in vóór zaterdag 19 januari.

<<Klik hier om in te schrijven voor oogstdeelname 2019>>

Met jouw donatie* krijgen we met elkaar veel terug: een lang seizoen de lekkerste groenten, kruiden, fruit en mooie bloemen uit je eigen stad. Daarnaast ondersteun je een succesvol voorbeeld van stadslandbouw, waarbij voedseleducatie aan kinderen, gevarieerd stedelijk groen, lokale voedselvoorziening en een fijne plek voor ontmoeting mogelijk worden gemaakt. Heb je nog vragen? Mail ze gerust naar info@hetzoeteland.nl.
 
We zien je graag in het nieuwe oogstseizoen!

Mieke Hogervorst (Voorzitter stichting Leiden Oogst) en
Jessica Zwartjes (Tuinder en Coördinator Het Zoete Land)

*Het Zoete Land is opgezet als ‘Community Supported Agriculture’ (CSA). Dit houdt in dat deelnemers niet alleen samen de opbrengsten delen, maar ook de risico’s en de verantwoordelijkheden. En dus gezamenlijk de kosten dragen van de vergoeding aan de tuinder, het zaai- en pootgoed, en de andere uitgaven om Het Zoete Land draaiende te houden. (Zie ook http://www.csa-netwerk.be/).
 
Copyright © 2019 Het Zoete Land, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp