Copy
De nieuwsbrieven van Het Qi Punt zijn het leukst als je de afbeeldingen inschakelt!
Bekijk deze e-mail in je browser
Naar de website: www.qipunt.nl

Een nieuwe look

Na vele jaren, nemen we afscheid van de oude website en is er plaats gemaakt voor een nieuwe! En er is niet alleen een nieuwe look, maar er zijn ook nieuwe elementen toegevoegd.
De massagevormen zijn bijgewerkt om te weerspiegelen wat ik op dit moment te bieden heb, en ook de cursussen zijn enigszins aangepast.

 

Nieuwe rubrieken

Tijdens mijn trainingsperiode in Chiang Mai heb ik nieuwe massagevormen aan mijn repertoire mogen toevoegen. Je vindt deze op de Massagepagina. Een bijzondere vorm is Karsai Nei Tsang. Lees meer hierover op de site.

Daarnaast begin ik met een open inloop voor masseurs in Hilversum. Klik hier voor meer informatie.

 


Filmpjes en een blog

Onlangs is het eerste filmpje live gegaan. Het idee is om verschillende filmpjes te maken met technieken. Je kunt ze bekijken op de nieuwe site, maar daar hoort natuurlijk ook een nieuw Youtube-kanaal bij! De eerste video is dus een feit en er wordt nagedacht over de volgende. Zijn er technieken die je zou willen zien? Laat het weten!


 

Op de Blog-pagina wil ik regelmatig stukjes schrijven over mijn ervaringen tijdens trainingen, behandelingen en andere interessante belevenissen. Laat je inspireren!
 

Nieuwe kanalenNaast het Youtube-kanaal, kun je Het Qi Punt ook volgen op de gebruikelijke plekken zoals Facebook, Instagram en Google+. Helemaal up-to-date!

Op Facebook en Google+ kun je natuurlijk ook je ervaringen met Het Qi Punt kwijt.
 

Contact met Het Qi Punt

Facebook
Website
Email
Instagram
YouTube
Google Plus

Deel deze nieuwsbrief!

Share
+1
Forward
Copyright © 2016 Het Qi Punt, Alle rechten voorbehouden.


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat onze paden hebben gekruist.
Wil je je voorkeuren voor deze mails veranderen klik dan hier. Wil je deze mails liever niet ontvangen, meld je dan hier af van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp