Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Jaargang 2013-2

Aan alle Sportclubleden, vrijwilligers en ouders,

 

 

 

Sportclub Enschede is winnaar van De Meer dan Voetbal Award! We mogen ons Amateurclub van het Jaar noemen!
SBV Excelsior, PSV, SC Enschede en BSV Boeimeer zijn uitgeroepen tot winnaars van de Meer dan Voetbal Awards 2014. In een videopitch kregen de clubs de kans om uit leggen waarom zij de prijs moesten winnen. De vakjury was onder de indruk van het hoge niveau van alle genomineerden. Het duurzame karakter en de bewezen meerwaarde voor de samenleving gaven uiteindelijk de doorslag.
Samenvatting juryrapport:
Sportclub Enschede is een actieve club met hart voor de wijk. De club heeft een moeilijke periode achter de rug. Met hulp van het programma De Vitale Sportvereniging is Sportclub Enschede weer een bloeiend
e vereniging, die alle dagen van de week openstaat voor haar leden en andere doelgroepen. De jury is met name onder de indruk van de 'metamorfose van ouderwetse voetbalkantine naar huiskamer van de buurt'.


 
Felicitaties ontvangen van Wethouder Jurgen van Houdt
Zaterdagochtend werd onze club aangenaam verrast door het ontvangen van de felicitaties van Wethouder Jurgen van Houdt voor het winnen van de Meer dan Voetbal Award in de categorie Amateurclub van het Jaar.Contract Verenigingsmanager Jasper Agelink met een jaar verlengd!
Het contract met onze Verenigingsmanager Jasper Agelink is met een jaar verlengd! Van harte gefeliciteerd Jasper!

Penningmeester gevonden!
Al lange tijd was het bestuur op zoek naar een penningmeester. Na een intensieve zoektocht, hebben we Dennis Schipholt bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Dennis zal in de Algemene Ledenvergadering van 2015 worden voorgedragen voor benoeming. Dennis: van harte welkom!!

Welkom Richard de Boer!
Met ingang van 1 januari 2015 is Richard de Boer bij onze club aan de slag gegaan als technisch coördinator. Richard is vanaf die datum verantwoordelijk voor het voetbaltechnisch beleid binnen onze club. Richard is een oud Sportclubman met een staat van dienst als voetballer en trainer.

Nieuw scorebord geplaatst!!
Bij veld 1 is een nieuw scorebord geplaatst. Dit is mogelijk gemaakt door sponsoren, te weten: AMA Meat , Roofcon Dakwerken , Henk Snijder met zijn lotto, Jasper Agelink met zijn blinde pool en de KGP en dat staat voor de koffie groep die elke ochtend koffie drinkt in de kantine.

Nieuwe stoelen en tafels in de kantine!
Deze week wordt de kantine ‘vernieuwd’ met nieuwe stoelen en tafels. De aanschaf hiervan is mogelijk gemaakt door een sponsor.

Eetcafé is weer geopend
De nieuwe menulijsten voor de maand januari zijn bekend. Ze zijn te vinden op onze site en liggen ook op de tafels in de kantine. Kom deze zeer smakelijke maaltijden proeven, het is zeker de moeite waar en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Vrijdag 30 januari 2015 wordt er een spetterende carnavalsavond georganiseerd bij Sportclub Enschede.
Tijd:                             Vanaf 20.00 uur.
Kosten:                       20 euro, inclusief 14 muntjes.
Las ik dat goed?         Ja, 14 muntjes.
Muziek:                        Top geregeld!  DJ Drive-In Top Frequency.
Kleding:                       Wees creatief en het is goed.
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Rogier Rekers. Rogier is elke donderdagavond vanaf 21.00 uur in de kantine. Daarnaast kan je ook kaarten verkrijgen bij Hans Franken.

Activiteiten
30-01   Carnavals avond bij Sportclub Enschede, vanaf 20.00 uur.
01-04   Paaseieren zoeken voor F-Groep en kabouters, aanvang 16.00 uur.
03-04   Paas kaarten, aanvang 20.00 uur.
31-05   Fietstocht bij Sportclub Enschede, nadere informatie volgt.
20-06   Familiedag, nadere informatie volgt.
 
 


 
Copyright © 2015 Sportclub Enschede, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp