Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Jaargang 2014-5

Aan alle Sportclubleden, vrijwilligers en ouders,

 

 
Steek de handen uit de mouwen voor onze vereniging!
 
Zoals bekend zullen wij de komende maanden besteden aan de vernieuwing van onze kantine, de centrale hal en de toiletgroepen. Dit met het doel om het nieuwe seizoen te kunnen starten vanuit een grotendeels vernieuwd onderkomen. Uiteraard gaat deze vernieuwing niet vanzelf. Er is zowel geld voor nodig als vrijwilligers die mee willen helpen om ons verenigingsdoel te bereiken.
 
Wat kun je doen?
Natuurlijk helpen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Voor de onderstaande werkzaamheden zoeken we hulp. 
 
Tegelzetter
Onze topprioriteit ligt nu bij het vinden van een tegelzetter voor de tegels in de toiletgroepen en in de centrale hal. Wil en kan je hieraan een bijdrage leveren dan ben je meer dan welkom. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de periode tussen 21 juni en 6 juli. Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden.
 
 
Hulp bij het demonteren 
Om te kunnen vernieuwen zal er eerst gedemonteerd moeten worden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het afsluiten en verwijderen van sanitair, het verwijderen van de tussenmuurtjes in de toiletgroepen, het verwijderen van het bovengedeelte van onze bar in de kantine, het verwijderen van de huidige plafondplaten of het afdekken en schoonmaken van de kantine en keuken. Uiteraard is dit slechts een gedeelte van de werkzaamheden, geef je voorkeur aan en wij houden er rekening mee. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 16 en 21 juni met een uitloop voor een aantal werkzaamheden naar 28 juni. Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden.
 
 
Hulp bij de opbouw
Nadat de nodige demontage en sloopwerkzaamheden zijn uitgevoerd wordt het tijd voor de opbouw. Hierbij is ook alle hulp gewenst. De activiteiten bestaan uit het ondersteunen bij het tegelen van de toiletgroepen en centrale hal, het plaatsen van nieuwe plafondplaten, het ondersteunen bij het schilderen en behangen, hulp bij de electra en verlichting of het helpen bij de aankleding en schoonmaak van de kantine en de keuken. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 30 juni en 18 juli. Ook hierbij geldt dat het meer werk is dan hier beschreven. Meld je aan en geef je voorkeur aan.
 
 
Aanmelden?
Dit kan op diverse manieren:
  • Stuur een email naar kantinezaken@sportclubenschede.nl en vermeld daarin je telefoonnummer en bij welke activiteiten je wilt helpen. 
  • Zet je naam, telefoonnummer en voorkeursactiviteiten op de intekenlijst die achter de bar in de kantine ligt.
  • Bel met Raymond Slot, 06-17429810.
 
 
Op een andere manier helpen?
 
Stem en help stemmen verwerven voor onze actie 'Huiskamer van de Wijk' (Klaas-Jan Huntelaar foundation).
We zijn nog volop in de strijd om de actie van de Klaas-Jan Huntelaar foundation te winnen. Hiermee kunnen wij een bedrag van 17.500 euro verdienen voor de vernieuwing van de kantine en andere doelen die behoren bij onze actie 'Huiskamer van de wijk'. Richt je op familie, vrienden en collega’s om meer stemmen voor onze actie te krijgen. Help Sportclub Enschede en zet je netwerk in om meer stemmen te verkrijgen. 
 
 
Sponsorloop
Alle spelende leden van de F-groep tot aan de Senioren hebben enige tijd geleden al de inschrijfformulieren gekregen voor onze sponsorloop. Deze actie behoort bij de vernieuwing van de kantine en wordt gehouden op 4 en 5 juni. Voor de vereniging een belangrijk middel om de geldelijke middelen voor dit omvangrijke project rond te krijgen.
Laten we zorgen voor een grote deelname en een mooi bedrag als bijdrage voor onze kantine. Zet 'm op!
 
 
We hopen op een brede steun vanuit de vereniging!!
 
 
 

 


 
Copyright © 2014 Sportclub Enschede, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp