Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Jaargang 2014-4

Aan alle Sportclubleden, vrijwilligers en ouders,

 

24 stemmen per lid. Dat moet toch lukken!?

In onze nieuwsbrief 2014-3 hebben we u op de hoogte gebracht om via de Klaas-Jan Huntelaar Foundation een bedrag van € 18750,-- voor Sportclub Enschede te verdienen.
We zijn nu bijna een maand onderweg. De eerste inspanningen hebben een totaal van 1200 stemmen opgeleverd. Dat is een goed aantal, maar nog lang niet genoeg. Er moet nog veel meer gebeuren.
1200 Stemmen op een ledenaantal van ongeveer 600 betekent 2 stemmen per lid. Dit kan en moet beter!
Om tenminste 14000 stemmen te halen voor de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en daarmee in de buurt van de €18.750 te komen, hebben we zo’n 24 stemmen per lid nodig. Als ieder lid, of desbetreffende vader/moeder/opa/oma/verzorger 24 stemmen weet binnen te halen dan zijn we een eind op weg en komen we heel dicht bij de €18.750 voor de geweldige nieuwe kantine!
Dat moet toch lukken!?
Voor het stemmen is een naam en e-mailadres voldoende. Deze gegevens worden dan door de medewerkers van SC Enschede op de website ingevuld en zo hoeven de stemmers alleen nog maar de bevestigingsmail te bevestigen. Inschrijflijsten kunnen op het kantoor van de verenigingsmanager Jasper Agelink worden opgehaald.
We gaan bij een aantal grote evenementen proberen stemmen te werven. Hiervoor zijn we nu teams aan het samenstellen. Wie wil helpen kan zich opgeven bij Angeline Bennink (a.bennink@lijbrandt.nl of 06-41851592) of Jasper Agelink (jasper@vitalesportvereniging.nl en 06-50288069).
 
Invoering spelregelbewijs

Vanaf het seizoen 2014/2015 is het voor tweedejaars B-junioren verplicht om het officiële spelregelbewijs van de KNVB te halen. Op dit moment zijn wij binnen Sportclub bezig met het uitwerken van een invoeringsplan. We komen er later op terug. Wil je al meer weten? Ga dan naar www.voetbalmasterz.nl. Op deze site kun je oefenen en je spelregelbewijs halen.

Sponsorloop
Natuurlijk zijn we heel druk bezig om voldoende stemmen binnen te halen voor de Klaas-Jan Huntelaar Foundation. En duimen we dat we €18.750 euro winnen. Maar, mocht dit niet lukken, dan willen we toch graag een vernieuwde kantine. Om ervoor te zorgen dat we daarvoor voldoende geld hebben, gaan we een sponsorloop houden. Een sponsorloop voor alle leden van de vereniging! De sponsorloop voor de E + F-groep is op 4 juni om 15.00 uur. Voor de C- en D-groep ook op 4 juni, om 17.00 uur. Voor de rest van de vereniging, de A- en B-groep, Senioren, Recreanten en Hardloopgroep is de sponsorloop op 5 juni om 20.00 uur. Meer informatie komt er via je leider.

Deelname aan ‘gezondere voeding in de voetbalkantine’

Wilfred Genee en zijn vrouw Lili schreven een boek over gezonde voeding voor kinderen, getiteld
Vullen of Voeden”
Dit boek vormt de basis om de jeugd in de voetbalkantines een bewust alternatief te bieden. Aan dit project kunnen 50 verenigingen in Nederland deelnemen. Ook Sportclub Enschede neemt deel aan dit project!

Gezocht: zaalvoetballers!

Het zaalvoetbalteam van onze club is op zoek naar spelers. Doordat enkele huidige spelers van het team gaan stoppen, onder andere door blessures, zal er een aanvulling van spelers nodig zijn.
Heb je interesse? Neem dan contact op met Jan Willem Derksen, 06-10 96 60 88. Hij kan je alle nodige informatie geven.

Het jeugdkamp komt er alweer aan!

Dit jaar organiseert Sportclub Enschede weer een jeugdkamp voor de E- en F-jeugd, dat zal gaan plaatsvinden van vrijdag 30 mei tot en met zaterdag 31 mei. De kinderen worden op vrijdagochtend om 11.00 uur verwacht op de accommodatie van onze club.
Vrijdagnacht zullen de kinderen overnachten en op zaterdag zullen er eveneens activiteiten plaatsvinden.
Zaterdagavond zal er nog een afsluitende barbecue zijn voor de kinderen en ouders. Kinderen beginnen om 18.00 uur en de ouders zijn om 19.00 uur welkom. Om ongeveer. 20.00 uur is het jeugdkamp afgelopen.
Zonder begeleiders en vrijwilligers is er geen jeugdkamp voor de E- en F-jeugd! Per zes kinderen is ongeveer één leider nodig! Wil jij graag als begeleiding mee? Schroom  niet en geef je op.
Als je je zoon of dochter wilt opgeven, vul dan een aanmeldingsformulier in. Dit formulier is ook te gebruiken om je op te geven als begeleider/leider tijdens het jeugdkamp. Het formulier is te downloaden via onze site.
 
Op woensdag 14 mei om 19.00 uur is er nog een informatieavond over het jeugdkamp voor trainers/leiders, ouders en verzorgers. Hierin zal het programma verder worden toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen.
De kosten bedragen voor zowel begeleiders/leiders als kinderen 15 euro.
Dit is inclusief overnachting op de accommodatie, lunch, barbecue en activiteiten.
Dit bedrag moet contant betaal worden bij je trainer/leider of bij Martijn Pals (aanwezig maandag tot en met woensdag van 8.30 – 17.00 uur) of bij de verenigingsmanager Jasper Agelink. Dit bedrag dient uiterlijk 24 mei 2014 voldaan te worden.
 
Velda Internationaal D, E en F-toernooi

In de maand mei wordt ons Internationale Jeugdtoernooi georganiseerd. Op 17 mei is het toernooi voor de F-groep, op 24 mei is het voor de E-groep en op 25 mei voor de D-groep. Ook dit jaar belooft het weer een bijzonder interessant toernooi te worden.
Het toernooiprogramma en de deelnemers kunt u binnenkort op de website vinden.

Sluiting kantine

In verband met de verbouwing van onze kantine, die deze zomer zal plaatsvinden, is de kantine vanaf 16 juni a.s. gesloten.

Inleveren kleding!

Een ieder die kleding, tassen of wat dan ook van Sportclub in zijn bezit heeft, dient dit na afloop van de competitie in te leveren! Ook aan de leiders wordt gevraagd om te zorgen dat de tassen met daarin de wedstrijdtenues compleet zijn!
Bij het niet inleveren van onze eigendommen, zullen we de kosten op je verhalen. 
 
Belangrijke data

7/8 juni            International Blau-Weiss toernooi Fanclub Schalke ‘04
12 juni             Laatste trainingsactiviteiten
15 juni             Vriendentoernooi
 
 

 
Copyright © 2014 Sportclub Enschede, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp