Copy
Bekijk deze Nieuwsbrief in de browser
Gelukkig zijn voor leerlingen t/m 17 jaar de 1 op 1 live saxofoon- en pianolessen weer begonnen. Op besloten locaties, coronaproof op 1,5 meter afstand, met een plastic scherm ertussen, plus alle desinfectie maatregelen. Deze live lessen geven iedereen weer positieve energie.

ONLINE WORKSHOP

Saxofoon-secties van verschillende verenigingen door het hele land hebben afgelopen maanden online een workshop bij mij gevolgd: met vooral heel veel praktische tips over klankvorming, vibrato, intonatie, techniek, studie-routine, en natuurlijk ruimte voor vragen.
Wil jouw vereniging ook zo'n inspirerende en verbindende online workshop voor de saxofoon-sectie? Mail mij via onderstaande knop.
ONLINE WORKSHOP
Ben je ook zo toe aan een muzikaal doel? Op 5 en 6 juni is het zover. 
Fanfare St.Caecilia uit Guttecoven organiseert onder auspiciën van de LBM het Zwentibold Solistenconcours. Alle solisten zullen die zondag door mij aan de piano begeleid worden. Dit nieuwe solistenconcours te Guttecoven is een voortzetting van het welbekende Huub Urlings Solistenconcours dat door Fanfare St.Jozef Buchten bijna 40 jaar is georganiseerd. Het Zwentibold Solistenconcours: een nieuw enthousiast team, een nieuwe naam en op een nieuwe locatie. maar de organisatie en pianobegeleiding is mede in vertrouwde handen.

Heb je interesse om deel te nemen aan dit solistenconcours (natuurlijk corona-proof volgens de dan geldende regels), meld je dan aan via DEZE LINK
OPEN PODIUM EN WORKSHOPS

Op zaterdag 5 juni a.s., de dag voor het Zwentibold Solistenconcours, is er bovendien te Guttecoven een door de LBM ondersteund extra programma:
's Morgens kun je actief deelnemen aan interessante muzikale workshops. 
's Middags kun je optreden op het "Open Podium".
Een aantal van mijn leerlingen zal hier o.a. ook optreden.

Meer informatie over 5 en 6 juni komt in mijn volgende nieuwsbrief of check www.caeciliaguttecoven.nl.
INSTRUMENTARIUM

Fanfare St.Jozef Buchten, waar ik meer dan 40 jaar sopraan saxofoon heb gespeeld en bestuurslid ben, houdt helaas op te bestaan.
Het grootste gedeelte van het instrumentarium is al verkocht, er zijn wel nog slagwerk instrumenten te koop.
Bekijk hier de  INSTRUMENTEN CATALOGUS en reageer bij interesse voor 1 mei.
                        
Copyright © Suzanne Welters Music 2021
All rights reserved.


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier
.
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suzanne Welters Music · Havenweg 128 · BUCHTEN, Limburg 6122 EL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp