Copy
Tips en info over marketing en communicatie, kunst en cultuur

Een extra nieuwsbrief, omdat ik je toch graag nu al iets wil meegeven en niet wil wachten tot volgende maand.


Meestal begeleid ik mensen bij foto- en filmsessies, maar nu stond ik toch echt zelf voor de camera. Ik stond voor de camera om een gaaf project te promoten: Festival Analog, een textielfestival van 6-26 september in Den Haag met o.a. exposities, workshops, lezingen. Dat alles op het snijpunt van mode, design en beeldende kunst.


De Grafische Werkplaats, waaraan ik verbonden ben, bestaat dit jaar veertig jaar en een jaar geleden kreeg ik vanuit het bestuur opdracht om een festival te organiseren rond textiel bedrukken. Uiteindelijk is hier dit festival uitgerold.
En dat organiseer ik natuurlijk niet alleen, maar samen met een fijn team. Daar ben ik trots op. Momenteel zijn we druk bezig met de organisatie van het festival. Zo gaat de website binnen twee weken de lucht in en er is een facebookpagina online.

Voor dit festival heb ik een crowdfunding opgezet op het platform voordekunst. Als de actie succesvol is, verdubbelt bovendien Fonds1818 het bedrag.
We hebben een filmpje gemaakt waarbij ik meer over Analog vertel en mijn collega's Annika en Jurjen aan het zeefdrukken zijn, terwijl Sis Josip toelichting geeft op de Hector & Wolf-actie, waarbij ze live kleding bedrukken ( foto zie hieronder, tijdens Museumnacht Leiden in de Lakenhal).Ik zoek voor deze crowdfunding donateurs. Als je doneert, krijg je natuurlijk ook iets terug: van een hip Hector en Wolf-kledingstuk (zie foto hierboven en je maten kun je later doorgeven), tot een kunstwerkje of een rondleiding (o.l.v. mijzelf). Of kom een tasje zeefdrukken als tegenprestatie van het crowdfunden.

Bekijk hier de crowdfundingactie en kom in ieder geval naar Analog 2014!

 


 
 
Cultuurvlinder
Carola van der Heijden
carola@cultuurvlinder.nl
www.cultuurvlinder.nl