Copy
Tips en info over marketing en communicatie, kunst en cultuur
Ik vind maart altijd zo saaie en vooral lange maand. Het is nog net geen voorjaar zodat je lekker lang buiten kan zitten en iedereen is moe van de winter hoe warm die ook was. Dus tijd voor een energiestoot door tijd vrij te maken voor leuke dingen. Hierbij tips en tegelijkertijd laat ik even zien waarmee ik bezig ben. 


vrijdagavond 7 maart, gratis galerietocht Hoogtij in Den Haag
Begin het weekend goed met kunst kijken. Start de toer met soep in het Gemak. Dit is ook het verzamelpunt voor de verschillende rondleidingen. Soep en rondleidingen zijn gratis maar je moet je wel even hiervoor opgeven via mailing@hoogtij.net. Mijn rol hierin? Ik coördineer nu Hoogtij, 4 x per jaar.

Expositie in de Grafische Werkplaats
Tegelijk is er die avond ook de opening van werk van Melle de Boer en Robert Muda in de Grafische Werkplaats. Ik ken hen al een tijdje: Robert was de vaste vormgever van Theater De Regentes en met Melle als singersongwriter heb ik regelmatig samengewerkt. Samen maakten ze in de werkplaats grote posters onder de noemer Smith & Wesson.
Het theater in nieuwe vorm - De Nieuwe Regentes- doet het nu behoorlijk goed en bruist van activiteiten. Ik ben reuze trots op mijn oude collega's hoe ze het voor elkaar krijgen om met zo weinig budget toch dit grote pand draaiende te houden.


Win, werken in netwerken
Een van mijn eerste freelance-opdrachten was pr te maken voor het Smaakmaker-abonnement van Winrecept, een netwerk voor werken in netwerken. Nu een jaar later is er het eerste Smaakmakersfestival op 21 maart. Als smaakmaker organiseer ik binnenkort ook een  inspiratieworkshop. Waardoor word jij geïnspireerd? En deel deze bronnen vooral met elkaar. In de werkplaats verwerken we dit in een miniboekje. (Heb je belangstelling voor deze workshop, stuur dan mij even een email, want dan krijg je korting).


Bijzondere expositie
In het Amsterdam Museum is er nu een bijzondere expositie te zien over bekeerde mannen & vrouwen van o.a. Saskia Aukema. Zij was mijn allereerste stagiaire en naast neerlandica is zij nu ook professioneel fotografe. Deze foto's maakte ze voor haar eindexamen.

Openluchthotel
Blijf je lui op de bank zitten en heb je geen zin om eraf te komen? Surf dan even naar Fields of Wonder. Ik ben al weer begonnen met de voorbereidingen van het Openluchthotel in Leiden, Haarlem, Den Haag, Utrecht en Tilburg. Bekijk hier de plannen. Een hotelbon is trouwens nu al te koop.
 
En surf daarna dan gelijk door naar dit filmpje, daar word je wel vrolijk van! 

... volgende keer weer meer over communicatie & marketing... 

 
 
Cultuurvlinder
Carola van der Heijden
carola@cultuurvlinder.nl
www.cultuurvlinder.nl