Copy
Tips en info over marketing en communicatie, kunst en cultuur

Soms zijn er momenten dat je even jouw eigen inspiratie-bronnen verwaarloost. Door het drukke werken, of misschien wel vaker door de combinatie van werk en zorg voor gezin of andere familieleden. Herken je dat je in de waan van de dag niet meer toekomt aan het voeden van jouw creativiteit en passie? Dan is misschien mijn inspiratieworkshop iets voor jou!

Zelf moet ik er goed op letten dat ik voldoende tijd hiervoor vrij maak. Ik heb de neiging als ik het te druk heb om juist dit te schrappen, maar ik weet inmiddels dat ik dit nu net niet moet doen. Daarom maak ik zelf elke maand een lijstje met: 
- to see: kunst blijft nu eenmaal mijn grote inspiratiebron en zo vergeet ik ook niet welke exposities ik wil zien.
- to speak: mijn doel is elke maand minimaal twee gesprekken met mensen te hebben die ik niet of nauwelijks ken. Wat een leuke en interessante mensen ben ik allemaal tegen gekomen!
-en dan natuurlijk mijn to do-lijstje, vaak aangevuld met to read....

Voor mij werkt dit echt en misschien heb je wel je eigen manieren of wil je weten hoe anderen dit doen. Daarom organiseer ik als Smaakmaker op 14 april een inspiratieworkshop, waar de volgende vragen aanbod komen:
- Waardoor word jij geïnspireerd?
- Waar haal jij je inspiratie vandaan?
- Hoe zorg je dat je je inspiratie behoudt in de waan van de dag?
- Deel je inspiratiebronnen met anderen.Tijdens een actieve workshop op een inspirerende plek komen al deze vragen aan bod. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag en maken we een co-creatie in de vorm van een miniboekje waar jij jouw inspiratietips doorgeeft aan de ander.

De workshop geef ik op maandag 14 april (18-20.30 uur) in de Grafische Werkplaats Den Haag in hartje centrum van Den Haag. Het inspiratieboekje maken we gezamenlijk met hulp van de risograaf, een oude stencilmachine. Het boekje krijg je natuurlijk mee naar huis. En wees niet bang je hoeft hiervoor niet te kunnen tekenen.

Nieuwsgierig hoe de riso werkt? Bekijk hier het filmpje.

Iets voor jou en ontvang je deze nieuwsbrief? Stuur dan even een emailtje naar carola@cultuurvlinder.nl, dan krijg je namelijk een uitnodiging met kortingsbon! Bovendien geef ik ook twee miniboekjes cadeau! Stuur een emailtje en dan krijg je misschien een boekje thuisgestuurd.

Inspiratieworkshop 14 april 18-20.30 uur (de workshop is ook op 19 mei)

- Voor smaakmakers: gratis
- Voor anderen: 50,- excl. btw
- Locatie: Grafische Werkplaats, Den Haag, Prinsegracht 16
Aanmelden


Smaakmakersabonnement is een een initiatief van Winrecept, werken in netwerken.

 

 
 
Cultuurvlinder
Carola van der Heijden
carola@cultuurvlinder.nl
www.cultuurvlinder.nl