Copy

Beste e-nieuwsvrienden,


de zon schijnt en ik hoop dat je gelegenheid hebt om daar nog een paar najaarsstralen van op te vangen. 


Het is half oktober en het is alweer een maand geleden dat we onze kick-off van het nieuwe seizoen hadden.


De afgelopen dagen nam ik tijd om terug te blikken op de afgelopen weken. Het maakte me dankbaar en blij. De Heer heeft ons veel van Zichzelf gegeven. 


Wat steeds weer terugkwam voor me, was het wonder van het goede werk dat God in ons begonnen is en wil voortzetten. Deze woorden uit Filippenzen 1:6 ken ik al 45 jaar uit mijn hoofd, maar toch waren ze de laatste weken als nieuw voor me.


Ik ben benieuwd hoe jij de afgelopen weken ervaren hebt. Laat het me eens weten met een simpele reply op deze mail.


Terugblikken… en vooruitblikken…


Graag wil ik een paar belangrijke aandachtspunten voor de komende weken noemen. Punten die ook te maken hebben met het genoemde goede werk. 


Het betreft de doopdienst van 5 november en de mogelijkheid om lid te worden van de gemeente op zondag 26 november aanstaande.  

Misschien heb je de stap tot de doop nog niet gezet, maar verlang je dat ten diepste wel. Wat houdt je tegen? Stel het niet langer uit en vraag de doop aan. 


Datzelfde kan gelden voor lidmaatschap. Je hebt al wel de stap tot de doop gezet, maar van lidmaatschap kwam het niet. Vraag jezelf eens af waarom? En of dat wel een goede reden is. Schroom niet een geloofsstap te zetten.

Waarom aandacht voor deze twee punten? Zo vaak heb ik meegemaakt dat mensen na het zetten van een geloofsstap tegen me zeiden: had ik dit maar eerder gedaan. Ze proefden als het ware dat dit een goed werk was dat al eerder had kunnen plaatsvinden…


Ook voor morgen mogen we uitzien naar het goede werk dat God wil voortzetten. Die gedachte blijft een wonder… Ik zie er naar uit.


Bij leven en welzijn tot morgen,


Wigle


P.S. Een mooi nieuwtje: vanaf vandaag staat Preek door de Week-PLUS al op zaterdagmiddag vanaf 16 uur op onze website. Doe er (als kringlid) je voordeel mee!

 

Copyright © 2017 De Meerkerk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp