Copy
Beste e-nieuwsvrienden,

wat was het een feest afgelopen woensdag op de gemeente BBQ! Morgen blikken we vol dankbaarheid nog even terug op dit mooie Meerkerk samenzijn.

Morgen verwelkomen we ook Henk Binnendijk als onze gastprediker.

Henk zal preken naar aanleiding van Openbaringen 4.

Onlangs verscheen van Henks hand een boek over Openbaringen en na afloop van de dienst signeert hij het boek in de hal bij de boekenhoek.

Met de boodschap van Openbaringen 4 eindigen we voor dit seizoen Preek door de Week en Preek door de Week-Plus. Na de zomer is het schrijversteam ons weer van dienst.

Morgen mogen we in de tweede dienst een aantal kinderen opdragen.
 
Volgende week zondag preekt Evert Jan Ouweneel en de zondag daarop Orlando Bottenbley. De zondag daarna (23 juli) gaat het zomerrooster in met één zondagsdienst om 10 uur. Zondag 27 augustus zijn er weer twee diensten, om 9.00 en 11.00 uur.

Morgen komt het nieuwe Meerkerknieuws uit. Een prachtig zomernummer boordevol getuigenissen en een terugblik op het afgelopen seizoen. Wat is er veel om dankbaar voor te zijn!

Neem morgen gerust een extra exemplaar van het Meerkerknieuws mee voor vrienden en bekenden. En vergeet deze zomer ook niet een paar exemplaren mee te nemen voor op vakantie. Elk jaar horen we hoe het blad op de camping of elders een mooie aanleiding was voor een gesprek.

Ik zie uit naar morgen.

Bij leven en welzijn tot dan,

Wigle

 
Copyright © 2017 De Meerkerk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp