Българска версия, моля вижте по-долу.
View this email in your browser
Станете част от BEGE Expo 2015 и установете бизнес контакти от цял свят!
 

 
 

Нека повдигнем леко завесите...
 

Освен, че ще се запознаят с най-новите продукти и технологии в игралната, развлекателната, туристическата и вендинг индустрията, посетителите ще могат да се насладят и на множество съпътстващи събития като: музикални изпълнения на живо, теглене на жребий, бар шоу с безплатни коктейли, предоставени от Бар Академия, дегустация на кафе Baristo, релакс зона, включваща масажи от DZEN SPA в хотел&СПА "Земята и хората" и много други изненади. 
 

Вижте пълната програма ТУК 
 

    Miss Gaming BEGE ще се проведе за четвърта поредна година, в първия ден на BEGE Expo 2015 - 24-и ноември, в Зала 2 и Зала 1, IEC. Водещи фирми и оператори от игралната индустрия ще бъдат представени от своите кандидатки, които ще се състезават в конкурса за титлата.

 
Потопете се в света на игрите и забавленията на BEGE Expo 2015 и участвайте в томболата за голямата награда - Спа почивка в SPA Hotel Rich 5* , Велинград!


                
 


Четвъртото издание на изложението Big3 Africa събира под един покрив трите най-интересни сектора в източноафриканския регион. Събитието, първоначално част от Buildexpo, e инициатива на Expogroup и подмомага развиващата се в Източна Африка индустрия на хотелиерството и интериора. През 2012 г. броят на туристите в Кения достигна 1,23 млн., а  от коалиция "Kenyatta's Jubilee" обещаха, че съвсем скоро тази цифра ще стане 3 млн. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Website
Copyright © *2015 *BEGE Expo*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@balkangamingexpo.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences