Българска версия, моля вижте по-долу.
View this email in your browser
Станете част от предстоящото 8-о издание на Източноевропейската конференция на игралната индустрия и Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия и се възползвайте от различните възможности за спонсорство, които те предлагат.Двете събития предоставят уникален шанс да се представите пред настоящите и потенциалните си клиенти и да разширите своя бизнес. Промотирайте Вашата компания преди и по време на събитието! Изберете от широкия спектър от рекламни и спонсорски възможности, за да се откроите от конкуренцията и да привлечете вниманието на целевата си аудитория.
 
Възможности за реклама и спонсорство в EEGS и BEGE Expo:

 
Не намирате спонсорски пакет, който отговаря на Вашите изисквания? Свържете се с нашия маркетинг мениджър на: milena@balkangamingexpo.com или
тел. +359 28129474; +359 882 410676, за да изготвим заедно най-подходящия за Вас пакет.
 
 Под прожектора

GLI, водещата световна игрална тестова лаборатория и компания за технически консултации, отново ще бъде официален спонсор на EEGS Meet&Greet Cocktail
 

GLI предоставя висококачествени тестови услуги за класически и онлайн продукти, сертификационни и консултантски услуги, извършвани с изключителна прецизност  и съкращаващи времето за достигане на продуктите до пазара. С 850 служители в 21 държави на шест континента,  GLI разполага с по-голям капацитет от която и да е друга лаборатория. Извън тестовете GLI предлага широк спектър от професионални услуги. Това е единствената глобална организация от този тип, която има американски и международни акредитации за съответствие със стандарти ISO/IEC 17025, 17020 и 17065 за техническа компетентност в игрите, залаганията и лотариите.
”В GLI се считаме за “център” , който обединява доставчици, оператори, регулатори и крайни потребители, за да гарантираме, че представените продукти отговарят на изискванията на всяка юрисдикция. Връзката ни с всички страни е изградена върху доверие, качество на услугата и познаване на всяка операция в подробности. Ние сме горди със способността си да отговорим на нуждите на доставчика и регулатора и да осигурим плавно и своевременна пускане на продуктите на пазара”, посочва James Illingworth, Директор „Бизнес развитие“ за GLI Europe.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Website
Copyright © *2015 *EEGS* *BEGE Expo*, All rights reserved.

Contact us at:
info@balkangamingexpo.com;info@eegamingsummit.com
unsubscribe from this list    update subscription preferences