Copy
Har du problemer med at se indholdet? Se nyhedsbrevet online her!

Kære modtager af nyhedsbrevet

I årets sidste måned har vi sat innovation, partnerskaber og facilitering på dagsordenen. Det handler dette nyhedsbrev om.

Vi vil også benytte lejligheden til at sige tak for det forgangne år og ønske jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi glæder os til at se jer i 2014.

Decemberhilsner fra
Lisbet, Katrine og Stine
Kreativ ideudvikling
Når du arbejder med kreativ idéudvikling så prøv at introducere to former for tænkning: ’Divergent’ og ’konvergent’ tænkning.

Divergent tænkning er åben, associativ, modtagende, billedlig og følelsesmæssig. Konvergent tænkning er lukket, fokuseret, rationel og analytisk.

Når I arbejder med NYE ideer så hold de to former for tænkning adskilt. Brug den divergente tænkning i brainstorm fasen, og undgå dermed at den konvergente tænkning bliver bremseklods for at de gode, lidt vilde og virkelig nye ideer kommer frem. Læs mere og få tips og tricks til at arbejde kreativt med ideudvikling på Creatingminds' hjemmeside.
Innovative partnerskaber
Vores julemorgenmøde torsdag d. 5 december om innovation i partnerskaber kom op med nye ideer til, hvordan vi skaber innovative partnerskaber - som står højt på dagsordenen!

Innovation er både indhold og proces - så vi lavede co-creation på fire arbejdsstationer og fik ideer på banen, som blev delt og videreudviklet i fællesskab. Følg os på Facebook, hvis du fortsat vil være med i udforskningen af dette emne.
Se et lille udpluk af de ideer, der kom frem:
  • Idegenerér på selve måden at mødes med partnere på – sammen med partnerne. 
  • Sæt tid og penge af til at partnere kan være sammen på kreative måder med fokus på drømme/helikopterperspektiv/essens & nye muligheder. 
  • Invitér andre aktører/katalysatorer ind i partnerskabet for en periode.
  • Få Nord og Syd organisationernes bestyrelser/politikere  til at mødes en gang årligt for at tale om demokrati og civilsamfund.
  • Skab dialog med unge/løst organiserede frivillige: rammer, læring fra Ungdomshuset, test/refleksioner over, hvordan pengene bruges.
KURSUS: Mødefacilitering kan bruges aktivt til at forbedre de innovative processer og udbyttet af tiden sammen!
Meld dig allerede nu til forårets kursus i mødefacilitering - og få early bird rabatten på 1000 kr. Få en værktøjskasse til både planlægning og facilitering af det engagerende møde på kurset 13. marts 2014.

Se mere og tilmeld dig her
Copyright © 2013 Konsulentnetværket, All rights reserved.
Du modtager denne email, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på Konsulentnetværkets hjemmeside.

Konsulentnetværket, Klosterstræde 23, 1. sal, 1157 København K.

Afmeld dig nyhedsbrevet    Opdater dine indstillinger

Email Marketing Powered by Mailchimp