Copy
Beste vriend(in) van Marriage Week,
 
Morgen begin voor de 21e keer de jaarlijkse Marriage Week!... Mensen uit ruim 30 landen zetten zich in deze themaweek extra in voor hun eigen huwelijk of dat van anderen.

 
Goede relaties en huwelijken

De activiteiten van Marriage Week zijn eigentijds, maar hebben als uitgangspunt het belang van goede relaties en huwelijken. Het motto van de feestweek luidt: Gaan voor je relatie. Met dit thema kun je eigenlijk alle kanten op. Best veel mensen ín zijn voor iets leuks met zijn tweeën. Want daar gaat het om, het leuk houden. Nog wat nieuwe ideeën nodig? Download hier de gratis tiplijst

In 1996 begon het Britse echtpaar Richard en Maria Kane met de Marriage Week. Sindsdien heeft deze vrijwilligersbeweging honderdduizenden mensen aangespoord om te investeren in hun liefdesrelatie; óók als liefde en trouw weleens pijn doen.
 
'Wie de liefde zoekt, blijft altijd bij haar in de leer'

Zegt een Brits spreekwoord. Wij kennen dat uit ons eigen leven. En we nemen het mee de toekomst in. Alles wat kostbaar is, is ook kwetsbaar. Zo ook met liefde en trouw. Dus verdient jouw huwelijk extra koestering.
 
We wensen alle medelanders, die in een duurzame liefdesrelatie leven, toe dat ze in de komende week hun partner extra verwennen met aandacht, warmte, plezier, bescherming, genegenheid en vertrouwen. Leuke tips daarvoor vind je in bijgaande flyer.
 
We wensen jou en onszelf toe dat we er steeds beter in gaan slagen om de liefde lang leuk te houden. Daar wordt ons land vast beter van.
 
Namens het bestuur van Stichting Marriage Week Nederland,
 
Jan Hol, Romkje Fountain, Hans Liefhebber, Jolanda Nooteboom, Jeanine Geijtenbeek, Elly van Meel     

‘Relatietherapie terug in basispakket van zorgverzekering’

Persbericht Houten, 4 februari 2016 – Relatietherapie hoort thuis in het basispakket van de zorgverzekering als normaal onderdeel van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Politieke partijen moeten dit als een belangrijk item opnemen in hun partijprogramma’s voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Stichting Marriage Week Nederland bepleit de herinvoering van relatietherapie als onderdeel van het basispakket aan de vooravond van de internationale themaweek (7 tot 14 februari), waarin het verduurzamen van liefdesrelaties centraal staat.
Lees meer

 


Marriage Week 2016, voor iedereen

Iedereen kan meedoen met de Marriage Week door zelf een activiteit of evenement te organiseren: gehuwden, partners, ouders, kinderen, jongeren en ouderen. Maar ook vrijwilligers, ondernemers, of professionals die werkzaam zijn in bibliotheken, winkels, restaurants, gemeenten, kerken, sportclubs, bedrijven, enzovoort. De week van de relatie wil een feestweek zijn en er is van alles mogelijk zo lang het maar gaat over het gewone dagelijkse leven in een huwelijksrelatie en de vragen die daarbij horen. Plaats een activiteit

Jan Hol, voorzitter, Veenendaal

Jolanda Nooteboom, bestuurslid, Ede

Romkje Fountain, secretaris, Heerde

Jeanine Geitenbeek, bestuurslid, Leiden

Hans Liefhebber, penningmeester, Houten

Elly van Meel, webmaster, Vlijmen

Copyright © 2016 Marriage Week Nederland, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp