Copy
MarriageWeek is begonnen! 
View this email in your browser

Beste vriendinnen en vrienden van Marriage Week,

We hopen dat je elke dag je partner met iets blij kunt maken. Met een compliment, een leuk cadeautje, een aardige app, een lekkere cappuccino of een warme omhelzing. We hopen dat dit vandaag voor jou ook zo is. 

Sinds meer dan 20 jaar begint vandaag de Marriage Week. In ruim 30 landen sporen we elkaar aan om deze week iets extra’s te doen voor onze partner. We zetten ons graag in voor ‘lang & gelukkig’. We hebben zelf geen perfect huwelijk en weten uit ervaring dat het is niet altijd makkelijk is om getrouwd te zijn. 

Maar we vinden het wél de moeite waard om getrouwd te zijn. Zoveel van ons levensgeluk hangt samen met de liefde en geborgenheid, die we vinden bij elkaar. En hoe uiteindelijk onze grote samenleving van heel Holland eruit ziet, wordt tienduizenden keren bepaald door hoe wij onze kleine samenleving van huwelijk en gezin inrichten. 

Daarom sporen we jou en onszelf graag aan om de liefde lang leuk te houden. Voor ‘lang en gelukkig’ is meer nodig dan een goed gevoel alléén. Liefde moet je leren en moet je doen!

Daarom: doe het gewoon deze week. Sta eens even stil bij jouw huwelijk en jouw partner. En doe iets leuks, verrassends, ontspannends of juist spannends met elkaar.
Op www.marriageweek.nl vind je leuke tips daarvoor. Gewoon om te vieren dat het samengaan van twee mensen eigenlijk zo mooi is! 

We wensen je graag een liefdevolle Marriage Week.
 

MarriageWeek.nl
Copyright © 2017 Marriage Week Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp