Copy
MarriageWeek gaat bijna van start! - MarriageWeek Special 5
View this email in your browser

Beste lezer(es),

Vandaag leuke events voor de Marriage Week, die a.s. dinsdag begint. Heb je zelf tips, mail ze naar marriageweeknederland@gmail.com. We zien je graag komende week! Kijk maar hieronder. 

De kwetsbare ‘tuin’ van de seksualiteit

Ons land telt één seksuoloog, die ooit ook pastor was. Het is Marc Angenent, die met echtgenote Heleen stellen begeleidt, die hun intimiteit willen verbeteren. Om hen hierover te laten nadenken gebruikt hij vaak het symbool van de tuin. Marc schreef er twee columns over die je hier en hier terug kunt lezen. 

Blond, bleu en benieuwd… 

We kregen leuke vlogs van jonge stellen, die willen gaan trouwen. Hoe kijk je tegen ‘lang & gelukkig’ aan als je blond, bleu en benieuwd bent. De filmpjes komen van de ‘Leve de Liefde’-sessies, eind 2016.

Bekijk ze hier en laat je inspireren!

Welkom bij onze
‘Avond van de Liefde’

Wie pakt de laatste plekken? We zitten bijna vol, maar nodigen je met plezier uit voor onze ‘Avond van de Liefde’ op 13 februari a.s., 20.00 uur, Boerderij Het Molentje in Garderen, Apeldoornsestraat 193. Je treft er cabaretier Tim Zingt (‘Kan ik mijn man nog effe ruilen’) en onze hoogleraar Esther Kluwer (‘Hoe houd je het lang leuk met elkaar?’).

Toegang is gratis, maar meld je svp aan via nd.nl/liefde of 0342-411711. 

Lachen om elkaar met
Manna Musicals

Een dagje later, op Valentijnsdag pakken onze vrienden in Houten uit met Manna Musicals. Ze laten je lachen om die typische, dagelijkse ongemakjes, die ons huwelijk in de misère of in de gloria kunnen brengen.

Op 14 februari a.s., 20.00 uur in De Lichtboog. Meld je aan via www.mannamusicals.nl .  

‘Proef de liefde’ op landgoed Mariënwaerdt 

Op 18 februari a.s. organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de Love & Taste beurs. Bruidsparen en hun ceremoniemeesters kunnen er een voorproefje nemen van al het moois dat Marienwaerdt biedt voor De Grote Dag. De deuren van de locaties aan ’t Klooster gaan open om 16.00 uur. Om 18.00 uur is er een heerlijk diner. www.marienwaerdt.nl

7-7-2017: de mooiste trouwdatum 

Wellicht de mooiste trouwdatum van dit jaar: 7 juli 2017. Al heel wat gemeenten maken er reclame voor. Zij vinden het ook het leukst als er op 7-7-2017 7 koppels zijn, die willen trouwen. De datum valt op een vrijdag, dus wie weet. In de zomer eens kijken hoeveel koppels er op 7 juli a.s. elkaar eeuwige trouw beloven. 

Wil je onze vriend(in) worden?

Wij zijn enthousiaste vrijwilligers, die graag zien dat steeds meer mensen ‘lang & gelukkig’ samen zijn. Ons werk breidt zich uit. Huwelijk en gezin komen steeds meer op de maatschappelijke agenda. We zoeken vriendinnen en vrienden, die ons helpen met een gift vanaf 10 euro per jaar. Zó kun je ons steunen. Je gift is aftrekbaar.

Alvast zeer bedankt!

Share
Tweet
Alle activiteiten rondom de MarriageWeek zijn hier te vinden.

www.marriageweek.nl

 
Copyright © 2017 Marriage Week Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp