Copy
6 tips voor en met je partner - MarriageWeek Special 2
View this email in your browser

Beste lezer(es),

We komen vandaag weer eventjes bij je binnen. Relaties blijven toch fascinerend!
Heb je tips voor ons, schrijf ons dan via marriageweeknederland@gmail.com, Of laat je berichtje achter op www.marriageweek.nl.

Hoe Donald Trump zijn huwelijk goed houdt..

De komende week trekt Donald in het Witte Huis en gaan Barack en Michelle eruit. Donald’s vrouw Melania komt niet. Vanwege de studie van hun jonge zoon blijft zij voorlopig in New York wonen. Barack en Michelle zijn, zover we weten, een hecht couple. Zie hier hun kerstpraatje.  
Niet alle US presidenten bleven hun vrouw trouw (…Bill Clinton, John Kennedy…). Nu is het ook een 24/7 baan, je bent nooit vrij en als je vrouw dan ook nog eens elders woont, zoals met Donald, wordt het nog lastiger. We hebben daarom een goeie tip voor de nieuwe Amerikaanse president. Koop de app van www.therelationshift.com. Dan kunnen Donald en Melania gewoon via de smartphone aan hun huwelijk werken. Desgewenst dagelijks. 

6 tips voor en met je partner

Tsja, bij ons loopt de thermometer op, want de jaarlijkse themaweek (7 t/m 14 februari) komt eraan. Wat zijn nu simpele dingen, die je extra kunt doen voor of met je partner? Hier 6 tips: 

  1. Pak de agenda’s erbij en plan op korte termijn een date. Oppas nodig? Vraag je facebook groep om suggesties. 
  2. Vraag een lang-getrouwd-stel in je omgeving om 1 huwelijkstip.
  3. Bedenk ieder drie vragen die je altijd al zou willen stellen over ‘lang en gelukkig getrouwd zijn’ en interview elkaar.
  4. Verras een stel in je omgeving met een kaartje + flesje wijn, om de liefde te vieren.
  5. Aan welke muziek denk je als je aan je lief denkt? Laat elkaar dit muziekstuk horen.
  6. Leg in huis twee kleuren memoblokjes neer en schrijf een week lang elkaar 3 briefjes per dag met wat je leuk, mooi, bijzonder, interessant vindt aan de ander.

Sorry, de burgemeester komt niet meer

In ons land worden elk jaar meer gouden huwelijksjubilea gevierd dan echtscheidingen uitgesproken. Maar ook het aantal 60-jarige huwelijken stijgt; in 2015 circa 10.300. In 2016 waren er slechts circa 220 70-jarige huwelijken. Vanwege het grote aantal 60-jarige huwelijken hebben de burgemeesters van onder meer Enschede, Breda, Hengelo en Nijmegen besloten bij die mijlpaal niet meer uit te rukken. Je moet 65 jaar of langer getrouwd zijn, wil de burgervader aanwippen.

Sommige lokale politici stellen nu voor dat bij 60-jarige huwelijken een ambtenaar op zijn brommertje stapt en de jubilarissen namens de gemeente een pizza of een bos ruikers bezorgt.  

Lach jezelf naar een beter huwelijk!

Het huwelijk is vaak al moeilijk genoeg. Je moet er dus vooral veel om lachen. Dat kun je doen op Valentijnsdag in Houten, waar Manna Musicals optreedt in De Lichtboog.
Dit zijn bevlogen artiesten, die via musicals belangrijke levensthema's ten tonele brengen. Met een lach en een traan geven ze je een geweldige avond. Hun programma ‘De Vijfde Brief’ begint om 20.00 uur; zaal open vanaf 19.30 uur. Delen van de musical zijn gebaseerd op de thema's van de beroemde Mark Gungor. En dan is lachen gegarandeerd!

Kaarten zijn €12,50 (inclusief hapjes en drankjes) en stellen krijgen korting. Kaartverkoop uitsluitend hier.

Share
Tweet
Een overzicht van alle activiteiten tijdens de Marriageweek vind je hier.

Een liefdevolle week toegewenst. 
www.marriageweek.nl

 
Copyright © 2017 Marriage Week Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp