Copy
Filmtips en uitnodiging cabaret - MarriageWeek Special 1
View this email in your browser

Beste lezer(es),

De jaarlijkse MarriageWeek (7 t/m 14 februari) komt eraan! In de weken daarnaar toe komen we elke zaterdag eventjes bij je binnen. Heb je tips of nieuws voor ons, schrijf ons dan via marriageweeknederland@gmail.com . Of laat je berichtje achter op www.marriageweek.nl.

Kom naar ons levendige cabaret en debat over liefde en huwelijk.

Op maandagavond 13 februari a.s. ben je om 19.30 uur hartelijk welkom bij ons levendige cabaret en debat over relaties in Landgoed De Pauwenhof in Voorthuizen Toegang is gratis!

Cabaretier Tim Zingt treedt op met zijn droge, smakelijke humor over schoonmoeders, irritante gewoontes en mogelijkheden voor vrouwen om hun man in te ruilen. Ook vertellen relatiecoaches over hun ervaringen en zijn er mooie columns. We organiseren dit debat samen met het Nederlands Dagblad. Je bent hartelijk welkom. Meld je svp eventjes aan via promotie@nd.nl of via tel.: 0342-411711. 

Humor goeie smeerolie voor als 't spannend wordt. 

Je kent het wel, van die galgenhumor, waarmee mensen zichzelf te kijk zetten, maar ondertussen de situatie redden. Zulke humor is er ook over huwelijken. Bijvoorbeeld in gekke spreuken. Hein Pragt bundelde ze online. Wat te denken van:
‘Een huwelijk is met z’n tweeën een probleem oplossen dat je in je eentje niet hebt’.
Of deze:
‘Het geeft te denken dat een huwelijk alleen maar rijmt op gruwelijk en afschuwelijk.’ Enjoy!

Samen een filmpje pakken...

 

Je kunt samen natuurlijk heel veel leuke dingen doen om je relatie te vieren, maar samen een filmpje pakken is er één van. Er zijn heel veel boeiende films over relaties. Zelf zag ik onlangs nog Hope Springs (2012) met Meryl Streep, waarin een ouder echtpaar hun huwelijk nieuw leven inblaast mede dankzij een relatiecoach. Van oudere datum (1993) is Indecent Proposal, waarin een jong echtpaar uit financiële nood gekke stappen zet, die hun huwelijk bijna doen breken. Uiteindelijk vinden ze elkaar weer op de plek, waar ze ook zijn begonnen. 

Een slechte relatie is net zo ongezond als te weinig beweging.

Veel media weten te weg te vinden naar onze hoogleraar prof.dr. Esther Kluwer, die op 1oktober jl. haar werk begon op de Bijzondere Leerstoel Duurzame Relaties in Nijmegen. Zo nam Vrij Nederland haar een interview af in het januari-nummer, waarin Esther uitlegt dat een slechte relatie net zo ongezond is als te weinig beweging. Meerdere media namen dit verhaal over.
Hier kun je het nog eens rustig nalezen.

Share
Tweet
Een overzicht van alle activiteiten tijdens de Marriageweek vind je hier.

Een liefdevolle week toegewenst. 
www.marriageweek.nl

 
Copyright © 2017 Marriage Week Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp