Copy

Drie keer daags: 6 seconden zoenen en 10 seconden knuffelen

View this email in your browser

Beste lezer(es),

Oei!... Het was me het Marriageweekje wel. In ons hele land ritselde het van tweets, gesprekjes, vlogjes, evenementen en publicaties over liefde en alles wat er aan vast zit. Veel dingen vind je terug op www.marriageweek.nl

Elke dag 6 seconden zoenen en 10 seconden knuffelen

In deze nieuwsbrief dan maar eventjes terugkijken naar die bruisende ‘Avond van de Liefde’, maandag jl. in Garderen. Het was er bomvol. Heel gezellig, veel gelachen, aansprekende relatietips van ‘de werkvloer’ en een zeer grappige en soms ook vileine cabaretier Tim Zingt.


Met zoveel relatiedeskundigen in de zaal, buitelden de goeie tips over elkaar heen. We pikken er enkele uit:
  1. ‘Met regelmaat 6 seconden zoenen en 10 seconden knuffelen. Dan komt een hormoon vrij en als je dat verschillende keren per dag doet, wordt je band sterker’. Pauline Timmer, relatiecoach uit Utrecht. Lees hier nog 5 tips van Pauline Timmer. 

  2. ‘Na tien uur ’s avonds geen moeilijke gesprekken meer, dat komt morgen wel weer’. Rolf Mulder uit Zwolle, geeft samen met echtgenote Froukje de Marriage Course.

  3. ‘Als je ’s avonds van werk naar huis gaat, bedenk dan drie dingen waar je je partner dankbaar voor bent. Dat helpt je om de focus op je partner te vestigen en de negatieve dingen van de werkdag op je werk te laten.’ Esther Kluwer, bijzonder hoogleraar duurzame relaties, Nijmegen. 

  4. ‘Vrouwen denken dat zeuren helpt. Dat is niet zo, het is negatieve energie. Je kunt beter gewoon zeggen wat je wilt. En dan niet te hint-achtig, want dan doet je man het waarschijnlijk weer fout.’ Jeannet Bijleveld, schrijver van het relatieboekje ‘Schuren en plamuren’.

  5. ‘Het klinkt afgezaagd, maar uiteindelijk gaat het om aandacht en tijd.’ Petra Deij, EFT-relatiecoach uit Utrecht.   

Wil je onze vriend(in) worden?

Wij zijn enthousiaste vrijwilligers, die graag zien dat steeds meer mensen ‘lang & gelukkig’ samen zijn. Ons werk breidt zich uit. Huwelijk en gezin komen steeds meer op de maatschappelijke agenda. We zoeken vriendinnen en vrienden, die ons helpen met een gift vanaf 10 euro per jaar. Zó kun je ons steunen. Je gift is aftrekbaar.

Alvast zeer bedankt!
 

Share
Tweet
Een liefdevolle maand toegewenst. 
Marriageweek.nl
Copyright © 2017 Marriage Week Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp