Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 46 | 28 November 2015

Sjaak en Yvonne
Hotel Augusta oudste hotel IJmuiden
‘Augusta Victoria van Sleeswijk-Holstein-Sonderburg-Augustenburg’ was de echtgenote van de Duitse keizer Wilhelm II. Het in Jugendstil-stijl gebouwde hotel ‘Augusta’ is naar haar vernoemd. Het is gebouwd in 1907, in opdracht van IJmuidense vis- handelaar Van Voorst. Een tiental huizen werd gesloopt; een hotel, vijf winkel- huizen en vier bovenwoningen kwamen ervoor in de plaats. De winkels, onder andere Poelier Onrust en manufacturenzaak Botman, werden uiteindelijk ook bij het hotel betrokken. In 1984 werd het in verval geraakte hotel intensief gerenoveerd. Het is het enige overgebleven hotel uit het oude sociale verleden van IJmuiden. Yvonne wil ook wel weer eens uit eten: “Vind je dat niet romantisch Sjaak, eten in zo’n sjiek restaurant?” Sjaak: “Ik word altijd zo nerveus van al dat ingewikkelde bestek.”
Lees meer
Photo of the week - Scheepvaartmuseum ijmuiden
The maritime museum in IJmuiden. This was an early photo I made of Kleine Wereld, before I started the mailings.
My web design company Webright
Webright web design
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp