Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

De Kleine Wereld - Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Uitgave 55 | 30 januari 2016

Sjaak en Yvonne
Sterke arm in 3D
Een mens kan maar op één plek tegelijk zijn. Virtueel aanwezig zijn kan wél vanuit een andere locatie. De politie wil efficiëntie en bereikbaarheid vergroten. Daarom zal het in de loop van maart dit jaar mogelijk worden om niet alleen per telefoon, internet of persoonlijke afspraak aangifte te doen, maar ook via een 3D-aangifteloket. Op bureau Tiberiusplein kan de aangever dan, via een beeldscherm met driedimensionaal beeld, spreken met een medewerker die vanuit een andere locatie werkt. Zo kan de politie meer agenten vrijmaken om in de wijken aanwezig te zijn, en kunnen de bureaus langer open zijn. Het beste is vooraf te bellen naar 0900-8844, om te bespreken of de aangifte ook telefonisch of via internet gedaan kan worden. Sjaak en Yvonne bespreken ‘de moderne tijd’. Yvonne: “Is toch fantastisch. Je kunt digitaal eigenlijk over de hele wereld contact met elkaar hebben!” Sjaak: “ Is zo. maar tien keer liever heb ik je toch ’real life’ bij me hoor schat.”
 
Lees meer
Photo of the week - The making of...
This week I was followed by Erik Baalbergen who does a weekly section in a local Newspaper "De Jutter", titled "Typisch IJmuiden". Erik's 101ste edition will be about "The making of the Kleine Wereld".
(This photo was taken by Erik Baalbergen)
My web design company Webright
Webright web design
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Copyright © 2016 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp