Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser
Kleine Wereld

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 36 | 19 September 2015

Sjaak en Yvonne
Buitenplaats Beeckestijn voor frisse lucht
Velsen, maar een paar uur reizen met koets of trekschuit van de hoofdstad af, was vanaf de 17e eeuw populair als bouwlocatie voor buitenplaatsen van kooplui uit Amsterdam. Zo verrees ook Beeckestijn, dat voor die tijd zelfs aan de krappe kant was voor de volledige huishouding van een welgestelde familie. De buitens waren puur als zomerverblijf bedoeld. Genieten van een rustige omgeving kwam niet op de eerste plaats; ontvluchten van de stank van de riekende grachten in de zomer was hoofdzaak. Deze werden nog onvoldoende gespuid, en waren tevens als riool in gebruik. Amsterdam bleef echter in zicht, vanaf de oevers van het Wijkermeer was het silhouet van de Westertoren te zien. Sjaak en Yvonne zitten op een uitkijkpunt. “Sjaak, zie je al wat moois?” Sjaak: “Nee! ik zie het huis van je moeder.”
 
Lees meer
Street Photography - #StreetPics
I am tourist walking around, and I see nobody I recognize here in Madrid. I know a nothing...
 
More of my street photography can be found on Google+ HERE
Or via my social media links below.
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Webright web design
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp