Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 37 | 26 September 2015

Sjaak en Yvonne
Vuurtorens vormen lichtlijn
Veilig de haven in. Daarvoor zorgen de twee IJmuidense vuurtorens (één hoge een één lage) die in 1878 gebouwd werden. Een schip vaart precies op koers als de twee lichten van de gietijzeren bakens recht boven elkaar zichtbaar zijn. De hoogste toren meet 35 meter en het licht heeft een sterkte van 3.5000.000 Candela. Een Candela komt ruwweg overeen met het licht van een kaars. De kleinere toren is 24 meter hoog. Dat was eerst meer, maar in 1909 zijn er drie verdiepingen afgehaald. Dit stuk is op het hoogste duin van Vlieland geplaatst en is sindsdien een zelfstandige vuurtoren op het eiland. Sjaak en Yvonne bekijken de hoge vuurtoren. Sjaak: “Knap hè, een toren maken van gietijzer.” Yvonne: “Ik heb toch die gietijzeren pan van m’n moeder? Kookt goed hoor, maar véél te zwaar.”
 
Lees meer
#KleineWereld
Some people just love sweets, the problem is they rot your teeth. But I have good news for you. 'You don't have to brush your teeth — just the ones you want to keep'...
 
More of my Street Photography can be found on Google+ HERE
Or via my social media links below.
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
My web design company Webright
Webright web design
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp