Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser
Kleine Wereld

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 35 | 12 September 2015

Sjaak en Yvonne
Oude Raadhuis te bezoeken tijdens Open Monumentendag­
In dorp Velsen stond rond 1640 een klein rechthuis. Dit groeide uit tot het raadhuis van de gemeente Velsen, dat tot 1965 dienst heeft gedaan. Het werd in 1907 grondig verbouwd in de toen populaire neorenaissancestijl. Nadat het nieuwe gemeentehuis in IJmuiden in 1965 in gebruik werd genomen, verloor het raadhuis in Velsen-Zuid zijn oorspronkelijke functie. Een gedeelte, Torenstraat 5­,­­ is onlangs verkocht, en Torenstraat 7 is in gebruik als atelier- en expositieruimte. Het raadhuis en een aantal andere monumenten zijn te bezoeken tijdens de Open Monumentendag op 13 september. (zie: www.openmonumentendag.nl ) Sjaak en Yvonne komen kunst kijken. Yvonne: “Sjaak, wat ben je in vredesnaam aan het doen?” Sjaak :”Eh, ik heb geloof ik even héél direct contact met een kunstwerk. Heb je een zakdoekje?”
 
Lees meer
Street Photography - #StreetPics
Wait for me, Wait for me…
“Are you ready?" jack asked finally.
"No," Sunny answered.
"Me neither," Violet said, "but if we wait until we're ready we'll be waiting for the rest of our lives, Let's go.”

More of my Street Photography can be found on Google+ HERE
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Website
Website
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp