Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 38 | 04 October 2015

Sjaak en Yvonne
De ‘sexy’ brandweer in Velsen
Sinds er vuur is, is er ook brand. Boer, bakker, smid; was er brand dan liet je alles liggen om de brand te bestrijden, een burgerplicht voor alle mannen. Vanaf 1851 kwam hier een einde aan, eerst doordat vrijwilligers aan de spuiten komen te staan, en ruim 20 jaar later door de oprichting van beroepscorpsen. In Velsen beschikken we tegenwoordig over een kazerne met beroeps-krachten in Velsen-Zuid, vanaf 1958 in gebruik. Daarnaast is er de vrijwilligerspost in IJmuiden, voor incidenten buiten kantoortijden. Tata Steel heeft zijn eigen beroepsbrandweer. Yvonne heeft zo haar gedachten over de brandweer:“Ik vind dat toch wel sexy, zo’n uniform.” Sjaak: “Bij de padvinderij had ik ook altijd een uniform toch, schat?” Yvonne: “Ja, dát weet ik nog. Even de kat uit de boom kijken, dacht ik toen..”
 
Lees meer
#fotografie
Last week's big news was the super moon and eclipse. I got up at 03:15 to take some photos of the Super moon... You can find my photos on Google+ HERE
 
My Street Photography photos can be found on Google+ HERE
Or via my social media links below.
My web design company Webright
Webright web design
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp