Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 41 | 24 October 2015

Sjaak en Yvonne
Nooit uitgebracht werk Cornelis Vreeswijk op CD
Binnenkort, 28 jaar na zijn overlijden, komt een CD met onbekend werk van Cornelis Vreeswijk uit. De in IJmuiden geboren troubadour verhuisde als 13-jarige naar Zweden en werd daar bekend met zijn bijzondere -soms omstreden- liedteksten. In Nederland werd hij bekend met hits als: ‘De nozem en de non’ en ‘Veronica’. Op de nieuwe CD, initiatief van het Cornelis Vreeswijk Genootschap,_ zingt hij werk (Nederlandstalig) van de Zweedse dichter/componist Bellman, opgenomen in 1974 bij zijn oom Loet de Fauwe. Bij de opgang naar het IJmuidense strand werd in 2003 een standbeeld van de zanger geplaatst. In Zweden is er een jaarlijkse Cornelis Vreeswijkdag. Sjaak herinnert zich zijn liedjes goed. Yvonne: ‘Wat is er Sjaak. Gaat ‘t?” Sjaak: ”Ík neuriede een liedje van Cornelis, schat.” Yvonne: “Oh! Ik dacht dat je kramp had of zo..”
 
Lees meer
Photos of the week - Mushrooms
It's that time of the year again when walking through the park you just notice mushrooms, mushrooms everywhere. Sprouting up in damp patches between the tree trunks. You can find some beautiful specimens with spectacular colours, shapes and forms.
My web design company Webright
Webright web design
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp