Copy
Invitation fra Skive Idrætssamvirke


Du kan stadig nå det! Ny opstartsdato for foreningsmentorkurset.

 

Vil du styrke frivilligheden og rummeligheden i din idrætsforening? Så tilbyder vi nu et kursus med fokus på netop dette.

Foreningsmentorkurset giver kursisterne en generel indføring i arbejdet med socialt udsatte børn, unge og deres familier. Derudover har kurset også fokus på, hvordan den enkelte foreningsmentor efter endt kursus kan bidrage til arbejdet i egen forening.

Kurset har især fokus at give mentoren kendskab til den borgergruppe, som de socialt udsatte børn og unge tilhører. Der er på kurset også en selvudviklende vinkel i form af forumteater workshop med Copenhagen International School of Performing Arts, og foredrag med redskaber til konfliktløsning med Lars Mogensen fra conflict.dk.  Derudover indføres de kommende mentorer også i de mere formelle rammer omkring kommunens indsatser og ansvarlige personer samt regler for tavshedspligt. 

En foreningsmentor i foreningen gør hverdagen nemmere for alle frivillige i foreningen.

Du skal være foreningsmentor, hvis du har gode sociale kompetencer, og et hjerte for at give udsatte børn og unge en bedre hverdag. Det er ikke noget krav, at du er træner eller leder i foreningen i forvejen, du kan også være forælder, bedsteforælder eller bare engageret i foreningslivet.

Foreningsmentorerne er med til at gøre hverdagen i foreningen lettere, fordi en tung opgave bliver løftet fra trænernes skuldre og effektivt bliver givet videre til det rette kommunale fagpersonale. Til glæde for både den frivillige, den unge og den professionelle.  Samtidigt sikrer vi at foreningslivet har plads til de udsatte børn og unge, og de kan forblive i foreningen.  

Foreningsmentoren er med til at understøtte den måske vigtigste sociale indsats i Skive Kommune, nemlig den forebyggende indsats, hvor det handler om at give alle børn og unge en god og sund indgangsvinkel til dagligdagen, dagligdagens aktiviteter og dagligdagens rutiner. 

Kurset starter d. 21. oktober. Tilmeld dig foreningsmentorkurset nu eller senest d. 10. oktober og styrk frivilligheden i Skive Kommune


Med venlig hilsen
Skive Kommune, Ungdomsskolen-Skive og
Skive Idrætssamvirke
Tilmeld dig foreningsmentorkurset nu.

OKT
21

Onsdag d. 21. okrober, kl. 18:00  - 21:00 Starter foreningsmentorkurset

Første modul afholdes på Ungdomsskolens-Skive (Tambohus)
Tilmeld dig her


Copyright © 2015 Skive Idrætssamvirke, All rights reserved.
unsubscribe from this listupdate subscription preferencesforward to friend 

Email Marketing Powered by Mailchimp