Copy
Nieuwsbrief | oktober 2016

Nieuws van Mei

Het zijn drukke tijden geweest bij Mei en de resultaten van het harde werken zijn goed zichtbaar. Met publicaties van woontoren De Verkenner in Utrecht en Kaaspakhuis Gouda is Mei de laatste tijd veel in het nieuws. Op dit moment werken we hard aan het Definitief Ontwerp voor De Generaal in Rijswijk - transformatie van belastingkantoor tot modern woongebouw. De plannen voor het Cultuurcluster in Fenix I Rotterdam zijn zo goed als rond en met diverse projecten in uitvoering zijn we ook regelmatig op de bouw te vinden.

Mei architects and planners is ook te volgen op Instagram!              

Laatste Nieuws

EXPO REAL

Mei in München

Mei was dit jaar met een serieuze delegatie aanwezig op de EXPO REAL Vastgoedbeurs  in München. Op de stand van het Royal Institute of Dutch Architects op het Holland Property Plaza presenteerden we daar onze Dutch Urban Lofts, met veel aansprekende voorbeelden zoals Pakhuis Jobsveem, De Schiecentrale, De Generaal, Kaaspakhuis Gouda en natuurlijk Fenixlofts. Lees meer op onze website.
KAASPAKHUIS

Bezoek de bouw

De transformatie van het Kaaspakhuis Gouda is in volle gang. Na het funderingsherstel en diverse constructieve verbeteringen is nu het moment aangebroken dat gestart kan worden met het meest spectaculaire onderdeel: het zagen van het atrium. Mei volgt de bouw op de voet. Voor de vrienden van Mei organiseren we binnenkort een exclusieve rondleiding op de bouw. Geinteresseerden kunnen zich al aanmelden via pr@mei-arch.eu.
SPAARDERSBAD

Wonen in een zwembad

Mei is expert in het herbestemmen van buitengewone gebouwen. In opdracht van WHD werken we nu aan een plan voor woningen in het Spaardersbad, een leegstaand jaren '30 zwembad in Gouda. Ons onderzoek naar verschillende woontypologieën rondom een zwembad levert hele bijzondere woningen op! Lees meer
VACATURES

Werkplek met uitzicht

Wil jij graag een werkplek met uitzicht bij een innovatief en energiek architectenbureau? Of ken je iemand die perfect bij ons past? Het team van Mei blijft groeien en we zijn hard op zoek naar enthousiaste collega's. Op onze website vind je vacatures voor een ervaren projectarchitect, een technisch ontwerper met Revit ervaring en een PR-assistent.
RIJKSADMINISTRATIE

Bouw is gestart

Het karakteristieke gebouw van de Rijksadministratie in Gouda, een rijksmonument, wordt in opdracht van White House Development omgevormd tot zes exclusieve stadsvilla’s. Alle woningen zijn verkocht en de bouw is deze maand gestart. Het prachtige pand staat nu in de steigers. De verwachting is dat het project voor de zomer van 2017 wordt opgeleverd. Lees meer over dit project op onze website.
AGENDA

Upcoming events

Robert Winkel was in september keynote spreker op de internationale Design & Emotion conferentie in Amsterdam. De komende periode staat er weer veel op de agenda. Tijdens het Nationaal Monumentencongres op 10 november organiseert Robert Winkel samen met het NRF een fringemeeting over 'crowdfunding voor waarden'. Op 24 november vertelt hij op Rotterdam Vastgoed 2016, hét jaarlijkse event Real Estate event, over succesvolle transformaties. Bekijk de complete Mei agenda.
DE VERKENNER

'The making of'

In de ambachtelijke 'slow made' gevel van woontoren De Verkenner voor Mitros zijn 13.000 keramische tegels met dichtregels opgenomen. Van de productie van deze unieke gevel hebben we een korte video gemaakt. 'The production of the facade of De Verkenner' - van ontwerp, via frezer, mallengieter, keramiekfabriek en betonfabriek tot op de bouwplaats. Bekijk hier de video.
WELSTAND

Fietsen met welstand

De Commissie van Welstand en Monumenten in Amsterdam heeft een hele leuke gids samengesteld: Fietsen met welstand. Hierin staan zes routes die voeren langs alle projecten van de afgelopen vijf jaar waarover de commissie heeft geadviseerd. Als lid van de commissie raadt Robert Winkel iedereen aan om op de fiets te stappen en zelf een mening te vormen over de tastbare resultaten. De routes vind je ook op www.fietsenmetwelstand.nl

Mei architects and planners


Mei architects and planners
Schiehavenkade 150
Rotterdam, 3024 EZ
Netherlands

Add us to your address book
Afmelden   Bewerk mijn account 
   Friend on Facebook    Connect on Linkedin