Copy
Fortæl andre om vores SøgJob Nyhedsbrev herfra www.jobsøgningsguide.dk/sog-job og få de seneste jobs lige ind i din indbakke.
Info mail om vores nyeste Nyhedsbrev
- SøgJob Nyhedsbrev
-
 
Nye jobs i dag:


Læs og se alle stillingsopslag HER


Nyeste stillingsopslag:


ALD Automotive søger en System Administrator med de stærkeste MS kompetencer
 
Nyoprettet stilling som System Administrator ønsker Alf Automotive at besætte med én af markedets stærkeste kompetencer inden for drift og fejlsøgning i Microsoft miljø.
 
Jobbet
Du vil blive del af et team, hvor du vil være det kritiske omdrejningspunkt i vores infrastruktur afdeling og være med til at sikre at alle vores brugere, i såvel de Nordiske som Baltiske lande, oplever et stabilt og driftssikkert miljø.

 

Andre opslåede stillinger:

Sensa søger en Business Development Manager der er en rigtig god netværker

Sensa søger en Business Development Manager, der vil stå for udvikling af salget af Sensa’s netværksløsninger i Danmark. Virksomheden har års erfaring inden for rådgivning, salg, implementering og drift af kompliceret netværksinfrastruktur og Unified Communication, samt opbygning af datacentre. Sensa fokuserer på løsninger inden for bl.a. Cisco, og er præget af et direkte og uhøjtideligt arbejdsmiljø med fleksible rammer, højt kvalificerede kollegaer og en brændende pionerånd. Du vil referere til virksomhedens CEO og arbejdsstedet er Frederiksberg.3 annoncesælgere søges til Öresundsposten
Vi er en B2B avis der søger 3 ANNONCESÆLGER - en til oplagsområdet i Danmark (skal kunne tale og skrive på forståeligt dansk). - en til resten af Danmark (skal kunne tale og skrive på forståeligt dansk). - en til hele Sverige (skal kunne tale og skrive på forståeligt svensk).Fundrasing til godtgørende formål søges til DIALOGOUS  
Vil du forandre verden – en telefonsamtale ad gangen? Har du lysten og evnen til at sætte dig ind i godgørende sager? Vi er godt i gang, men du har stadig mulighed for at være en del af vores team!


Sælger med erfaring i salg af huse søges til Een til Een ApS


Salgschef til Sjælland søges til Jobsøgningsguide


Freelance salgskonsulenter til salg af jobannoncer i Danmark


Freelance salgskonsulenter til København søges til Jobsøgningsguide

 
Venlig hilsen
Kim Soelberg Jørgensen

 
Copyright © 2014 Jobsøgningsguide.dk, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Email Marketing Powered by Mailchimp