Copy
Husk at se vores ledige jobs: www.jobsogningsguide.dk/sog-job
HVORFOR GØR VI ALT DETTE FOR DIG? Del 2.
 
Efter at have kørt Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes på LinkedIn i et godt stykke tid, så havde jeg bare så meget mere på hjertet, som realistisk set ikke kunne komme på LinkedIn netværket. Derfor lavede jeg en hjemmeside som så blev til Jobsøgningsguide

Jobsøgningsguide prøver jeg at komme rundt om alle de områder som en ledige måtte have brug for. Det håber jeg er lykkes rimeligt godt. Er der noget der mangler, så sig til.

På et tidspunkt, så tænkte jeg, at det ville give god mening at markedsføre
6 ugers uddannelser på siden også, da der både var et behov for det, og muligheden bød sig. Derefter var det naturligt, at vi også tilbyder arbejdsgivere, at de kan annoncerer efter nye medarbejdere på Jobsøgningsguide og det samme gjaldt for Coachoversigten. Alt sammen noget der giver god mening. Så det er så det vi gør, og skal bare gøre det bedre, og bedre, og bedre og bedre. Jobindex startede også med én annonce og så en til og se bare hvor de er henne i dag!

Det viste sig, at jeg skabte min egen arbejdsplads ved alt dette, og det giver mig samtidig mulighed for at fortsætte mit arbejde med at skabe netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes, informationer til jobsøgende, inspirationer til jobsøgende og måske lidt glæde ved vores månedlige
NJAM LIVE EVENTS, hvor mellem 50 - 90 medlemmer deltager. Det giver stor glæde at gøre dette her. Men det er naturligvis også vigtigt, at vores medlemmer som er arbejdsgivere, chefer, ledere, HR-specialister og headhuntere, Coachvirksomheder og kursusvirksomheder (de professionelle) bruger VORES medie til at markedsføre deres produkter i, ellers kunne det ikke løbe rundt. Og for at være ærlig, så er det også næsten lige hvad det gør. 14 timers arbejde næsten hver dag til en løn der ofte ligger under dagpengene. Men jeg er glad og bestemmer selv min hverdag. Jeg er sikker på, at de føromtalte professionelle og andre arbejdsgivere som vi ikke kender endnu, nok skal bruge os meget mere fremover, vi skal bare fortælle om de muligheder som vi kan tilbyde. Og det er ikke så tosset. Absolutte fair priser og et netværk der rækker ud over 24.000 medlemmer. Så hvorfor bruge de store på markedet, når du kan bruge den lokale?

Jeg VIL gøre en forskel, jeg elsker det jeg gør. For at citerer et godt ordsprog fra en GaJol æske: Alle vil herre være, ingen vil sækken bære. - Jeg vil gerne bære sækken for jer. 

For at besvare overskriften - Det er dejligt at være med til at hjælpe andre, og jeg gør det faktisk fordi jeg ikke kan lade være.
 

 
Tilmeld dig vores næste GRATIS foredrag til NJAM LIVE EVENT # 31

Vi får besøg af to fantastiske kvinder Birgitte Baadegaard -
www.q2q.dk og Pernille Pernille Casparsen, www.dinkonsulent.nu

- Det bliver endnu en dag med en masse guldkorn til din jobsøgning, som du ikke vil undvære. 

Læs mere og tilmeld dig
HER:

 
COACHOVERSIGTEN / Find en coach

Vi har en Coachoversigt med en masse spændende og dygtige Coachvirksomheder i. Har du brug for en professionel samtale, hvor en uvildig person kan sparre med dig, så syntes jeg, at du skal se om der ikke er en Coach i nærheden af hvor du bor. 

Vi får hele tiden flere Coachvirksomheder med. Vi vil denne uge byde velkommen til vores seneste samarbejdspartner på Coachoversigten: Mozhi Consulting, se hendes hjemmeside
HER 

- Kender du andre Coachvirksomheder der gerne vil med på oversigten, så kontakt mig endelig.


Se Coachoversigten HER
 
HYR MIG

De første 2 kandidater på Hyr Mig er nu kommet i arbejde. Det virker faktisk, og skal du så ikke også være med?
 
Der har været over 1.800 besøg på siden. Med en profil på Hyr Mig, gør du det let for virksomheder at kontakte dig med et jobtilbud. 
 

Se vore kandidater alle lige her
 
Arbejdsgiver: spar tid og penge på at søge efter din næste medarbejder. Måske kan du finde den du leder efter lige her.

Se 1000 vis af ledige stillinger fra OFIR lige HER
 

JOBANNONCER
 
Den seneste jobannonce er fra MiniMarketing der søger efter en grafiker. Se hele stillingsopslaget og andre
HER
 
(Arbejdsgiver, vikarbureau og headhunter – I kan også annoncerer efter jeres nye medarbejder her. Kontakt os for at høre mere).

 
FORSTÅ HVAD ARBEJDSGIVEREN VIL HAVE OG FÅ JOBBET

Næste kursus gennemføres onsdag den 7. maj klokken 9.00 - 12.00 
 
vi lavet et spændende og inspirerende kursus sammen med Søren Lassen Andreasen, som jeg håber at du vil overveje at deltage på. Vi har lavet det for din skyld.


Hør Søren fortælle hvad du kommer til at opleve på kurset

Find ud af hvad arbejdsgiverne vil have, og forbered dig godt til samtalerne. Lær at være dig selv til samtalerne, og få argumenterne på plads. 
Du får inspiration & mere energi, og vil kom styrket igennem din jobsøgning.  

Du får:
  • Tre timers motiverende og engagerede undervisning  
  • Værktøjer til at genstarte din jobsøgning med power   
  • Gennemprøvede og vanebrydende teori og modeller   
  • Handouts: handlingsplaner, værktøjer, modeller m.m.  
  • Adgang til motiverende video og lyd filer på nettet  
  • En buddy at arbejde sammen med fremover (frivilligt

 


Den gode opsigelse - sådan undgår du at brænde broer!

Uuuuud af mit kontor!Står du over for at skulle sige op, tage orlov eller noget helt tredje som potentielt kan pisse din chef af? Så kommer her nogle gode råd til, hvordan du tackler den besværlige samtalesituation uden at efterlade en krigsskueplads med afbrændte broer, hadsk stemning og lukkede døre bag dig. 
 
Læs resten af denne artikel
HER

 
Har du ikke endnu benyttet dig af tilbuddet om 6 ugers selvvalgt uddannelse, så vil jeg opfordre dig til at besøge mine samarbejdspartnere på området. Vi har en masse spændende kursusudbud som du kan se lige HER

- Byd denne gang velkommen til vores nye samarbejdspartner: 

TUC DEKRAs JOB GARANTI starter med en GRATIS INSPIRATIONS DAG hver mandag 
Se HER.
 
Chauffør uddannelse med mulighed for JOB GARANTI Til Bus – Lastbil –Taxi eller sygetransport
ALLE er velkomne !!
Se HER

Se TUC DEKRAs hjemmeside HER

 
NETVÆRK HVOR JOBSØGENDE OG ARBEJDSGIVERE MØDES
 
Vi har nu over 19.800 medlemmer. Hjælp os med at vokse endnu mere. Fortæl dit netværk om os. Fortæl at vi forsøger at skabe kontakt mellem jobsøgende og arbejdsgivere.

Mellem 5-6.000 medlemmer er kommet i arbejde siden 12.05.2010, hvor netværket blev grundlagt. Jo flere vi er, både jobsøgende og arbejdsgivere, des stærkere bliver vi. Se vores statistik

 
Det var ordene for denne uge.
 
 
De bedste hilsner
Socialeer Group
 

Kim Soelberg Jørgensen

+45 2670 2570

kim@jobsogningsguide.dk
 

 
Copyright © 2014 Jobsøgningsguide.dk, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp