Nieuwe T5-series
Bekijk deze mail online

Nieuwe T5-series

New Holland heeft haar populaire T5-tractorserie (een van de bestverkochte tractorseries binnen zijn vermogensklasse in Europa) verbeterd. Niet alleen om te voldoen aan de Tier 4B-emissienormen, maar ook om een reeks nieuwe functies aan te brengen die speciaal zijn ontworpen voor extra comfort, effici├źntie en productiviteit.

De nieuwe T5 Tier 4B-serie is herontwikkeld om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van veehouders die een wendbare tractor met middenvermogen voor melkvee en gemengde landbouw zoeken.

Enkele verbeterde zaken: 

  • Terraglide - voorasophanging
  • Comfort Ride - cabinevering
  • Led-werklampen aan buitenkant (meer licht, duurzamer en zuiniger)
  • Nieuwe joystick - opties
Occasie van de maand
Meer occasies? Klik hier!
New Holland T5 - Multitasking becomes easier
De nieuwe T5 in actie
 

Meer productiviteit en vermogen

Standaard LM-verreikers beschikken over een nominaal vermogen van 110 pk en leveren tot 121 pk. De Elitemodellen ontwikkelen een nominaal vermogen van 129 pk en maximaal 143 pk. De vorige LM-modellen ontwikkelden maximaal 120 pk. De compacte LM-modellen ontwikkelen 75 en 101 pk. De meest recente LM-serie is productiever en zuiniger. De LM-reeks nieuwe generatie is het product van jaren van ontwikkeling, investeringen en feedback van klanten. 


Superieur zicht en comfort

De Standaard- en Elitereeks van de LM is uitgerust met een nieuw cabinedesign dat meer comfort, betere geluiddemping en zicht biedt dan de vorige generatie. De compacte reeks beschikt over nieuwe instrumenten en bedieningen voor praktische ergonomie en alle LM-modellen genieten van een betere airconditioning.

Verschillende demo-verreikers zijn beschikbaar bij Westtrac!

 
Door de technologische evolutie en de steeds strengere emissienormen van de laatste tijd, wordt het steeds belangrijker om met originel olie te rijden. Vraag meer info bij ons!
Copyright ┬ę 2016 HDPC, All rights reserved.
 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
westtrac nv · Ramboutstraat · Diksmuide 8600 · Belgium

Email Marketing Powered by MailChimp