Copy
Benvolgut, si reps aquest correu és que ja ets apuntat al tram nord de la Via Catalana. Tu també, l'11 de setembre faràs part d'aquests que permetran canviar la història.

Tenim una setmana per a allargar encara més el tram 722. 

El tram 722 és el tram que va a cavall de la frontera estatal, l'11 de setembre evidenciarem que Catalunya Nord també és Catalunya.

Particularitats del 722:
Si el altres trams tenen una llargària d'uns 500 metres, el nostre se pot allargar més, molt més, i dels objectius és d'allargar-lo com més millor.
A tots els 721 trams precedents, per mesura de seguretat, el nostre no hi haurà trànsit. El 722 serà sense trànsit a la part al sud de les garites del Portús. Per la resta del tram és la incògnita.

El dijous 29 d’agost vam tenir reunió a la sotprefectura de Ceret, vam presentar al sotprefecte, a la gendarmeria, a batlles… els actes prevists a Catalunya Nord per a la Via Catalana. El representant del prefecte va assegurar que no tenia res en contra la manifestació en si mateixa però veia complicat tallar el trànsit de la carretera D900, aquesta que va del Voló al Portús... llegir més

Caminada i cursa suspeses: sense poder assegurar que la D900 sigui sense vehicle, hem decidit anul.lat l'organització d'aquests actes.

Convocatòries:
Diumenge 8 de setembre a les 11h concentració a la Porta dels Països Catalans.
Diumenge 8 de setembre a Montboló (Foment 11 de setembre)
Dimarts 10 de setembre a partir de les 18.30h concentració al Castellet. llegir més


No te perdis els consells per a participar al tram 722 de la Via Catalana
Samarretes: s'acaben les samarretes oficials de la Via Catalana. Potser en podeu trobar encara a La Llibreria Catalana o a la Botiga Visca de Perpinyà.

Autocar per a participar a la Via Catalana. Per a evitar problemes de trànsit, d'aparcament vos aconsellem venir al Portús amb un dels autocars que proposa el Casal de Perpinyà.

 envia a un amic
Copyright © 2013 ANC - Cat Nord, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp