Flere skønne berlinerejendomme, en ny samarbejdspartner, som gør ferien sjovere!  Og grænser, der bliver skubbet til. 10 år i Berlin - stadig både udvikling og udviklende!
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Maj 2016

Flere smukke ejendomme i Berlin, ny samarbejdspartner og en personlig udfordring
Mens jeg sidder her i Berlin og skriver på dette nyhedsbrev, tænker jeg tilbage på weekendens skønne koncertoplevelse i Mercedes Benz Arena. 7. maj var jeg nemlig så heldig at få billetter til Adele og opleve, hvordan denne souldiva med sin fantastiske stemme og uden brug af fancy kostumer eller lysshow formår at ramme perfektion og intimitet på en og samme gang i en arena med plads til 17.000 tilskuere. Jeg blev fan!

2016 er 10 året for min første investering i Berlin, som viste sig at blive starten på ConnectGermany. Hele den historie fik I i et tidligere nyhedsbrev

Berlin er for mig smukke ejendomme, investering, historie, virksomhed, idéer og netværk, men det er også mit sted til udvikling – både forretningsmæssigt og personligt. Og efter 10 år i Berlin har jeg besluttet at skubbe lidt til mine personlige grænser. Derom lidt senere. 

Dette nyhedsbrev skal også handle om 3 aktuelle og på hver sin måde skønne ejendomme i Berlin, som jeg har fået mulighed for at tilbyde via samarbejde med en af Tysklands største og mest erfarne projektudviklere, og så vil jeg præsentere jer for en ny samarbejdspartner, som - tør jeg godt love - kan gøre ethvert ferieophold lidt sjovere.
 

3 smukke ejendomme i Berlin

52 grader Nord – livskvalitet i byen og direkte ved vandet
Her finder du de absolut bedste betingelser for et afslappende, men samtidig pulserende liv i den tyske hovedstad! Nem adgang til byen. Vand og åben, moderne og forskelligeartet arkitektur bidrager på fornemste vis til høj livskvalitet i dette emne. 

Lejlighederne er mellem 45-152 m2 og i prisklasser, som passer til enhver pengepung. Mulighed for tilkøb af garagepladser eller udendørs parkeringsplads. Og så er der kun 30 min. til Alexanderplatz fra S-Bahn Grünau, som ligger blot 5 minutters gang fra projektet.

Selve boligområdet indrettes med bla. masser af grønne områder, hyggeområder, caféer, vandløb, bassiner og en ca. 600 m lang promenade langs vandet. Indkøbsmuligheder af enhver art findes lige i området. Dette er et af mine personlige favoritprojekter!


Læs mere, se billeder og bestil konkrete boligforslag her

Lichtenhain – urban living med grønt og ro
I næsten ubemærkethed har Lichtenberg udviklet sig til et af Berlins helt nye trendspots – her slår Berlins gamle hjerte med masser af historie, samtidig med at gadebilledet i stigende grad er præget af caféer, små shops, gallerier, små markeder, promenader og indkøbsmuligheder. 

Når du går gennem porten i Torhaus fra Lückstr. og ind på det 19.000 m2 store område skifter atmosfæren. Byen bliver udenfor, og du træder ind i et roligt og parklignende område med sydvendte huse i varierende arkitektur og type på mellem 3 og 6 etager - alle med balkoner eller terrasser og grønne tage – fra 1-værelses appartements til penthouses og rækkehuse. 

I dette projekt får du masser af by, masser af grønt og en hel masse mere. 

Læs mere, se billeder og bestil konkrete boligforslag her

May & Nielsen i up-coming Weissensee – Klein-Hollywood
Weissensee var den bydel i Berlin, hvor flere af verdens stumfilm blev optaget og dermed også mødested for skuespillere, producenter osv. fra filmbranchen.

Grænsende lige op til det pulserende Prenzlauer Berg er Weissensee blevet bydelen, der foretrækkes af flere og flere. Ser man på værdistigningspotentialet er Weissensee allerede i positiv udvikling. Og med en placering som May & Nielsen i et roligt område og dog centralt placeret i forhold til infrastruktur, indkøbsmuligheder, skoler og fritidsaktiviteter, så taler meget for, at dette emne i en by som Berlin, hvor netop alt dette efterspørges, også kunne blive en attraktiv investeringsmulighed.

60 nybyggede lejligheder, 2-4 værelser, penthouses, 40 garagepladser, ca. 150 cykelpladser.

Og her bliver med stor variation i grundplaner og størrelser - noget for enhver smag og pengepung – for unge, for ældre, for familier og for singles og par.

Læs mere, se billeder og bestil konkrete boligforslag her


Ny samarbejdspartner, som gør dit ferieophold endnu sjovere

På Parasollens Seminar for feriefonde 14. april var jeg så heldig at lære Anette Hoffmann at kende (jep, det er hende fra de jernhårde ladies). Hun er i dag salgchef hos Ji Sport. 

Ji Sport, er med sine snart 19 år på markedet en erfaren totalleverandør af alt i sportsudstyr - indendørs / udendørs legeaktiviteter, diverse spil, sjove aktiviteter til børn/voksne – og de er specialiserede i at gøre din ferieuge endnu sjovere, mere spændende og mere aktiv – f.eks. hvis vejret ikke lige arter sig, eller man bare trænger til at hygge i ferielejligheden. 

Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Du kan se et udvalg af de mange muligheder, for at gøre netop din ferie endnu sjovere, her:
 

Men du er også altid velkommen til at sende en mail direkte til Anette på ah@jisport.dk eller ringe på +45 26 14 10 87, med spørgsmål, ønsker eller for at få et individuelt tilbud. De bestilte produkter sendes selvfølgelig direkte til den ønskede adresse. 
 

Min personlige udfordring, som jeg lovede at dele...

Selvom jeg siden midten af 80erne har haft Tyskland som mit andet hjemland, og bla. boet i det tætte Nordrheinwestfalen, hvor byer kun opdeles af byskilte, skrålet (og skråler stadig) til Herbert Grönemeyer, spist Fischbrötchen og drukket både Vitamalz og tysk sekt, festet i Hannover og arbejdet i så forskelligartede byer som Hamborg og Bielefeld, og selvfølgelig investeret i den tyske hovedstad, så har jeg aldrig taget det, at man i Tyskland som det naturligste i verden smider alt tøjet i de verdenskendte sauna og spa. Jeg har endnu aldrig haft modet til at besøge en tysk sauna.

Men nu skal det til at være! Og det skyldes ikke mindst min tyske veninde, Dagmar, som har skubbet til mig. Men selvfølgelig skal det ikke være et hvilket som helst Spa. Så mit sted er nyt, rent, meget ordentligt og et af Tyskland absolut flotteste Spa-resorts. 

Og jeg finder hurtigt ud af de 3 ting, man her ikke behøver tage med:
  1. Stress
  2. Mobiltelefon
  3. Badetøj
Vabali Premium Spa
Oplevelsen starter idet jeg træder ind i en 80 meter lang svalegang med skønne planter og dejlig musik, som lader byen blive ude og fører mig ind i en fjernøstlig og rolig verden. I receptionen får jeg udleveret et oversigtskort, bliver informeret om at det er en tekstilfri sauna, fotos osv. er naturligvis forbudt.

Dernæst kommer jeg frem til en anden bygning. Her kan jeg leje badekåbe, håndklæder osv. Det gør jeg, og går så derfra ind i det fælles omklædningsrum. Kun bruserummene er opdelt mellem mænd og kvinder.

I alt er der 11 forskellige saunaer – forskellige temperaturer, luftfugtigheder, dufte osv. På en oversigtstavle man man læse, at der regelmæssigt finder såkaldte "Aufgusszeiten" sted – her fyldes saunaen med fx salte, honning, urter, peelings, musik etc. Sørg for at komme i god tid til disse tider. Udover saunaerne er der forskellig bade – i forskellige temperaturer – både ude og inde. Der er stillerum, kaminrum, liggestole, terrasse, tagterrasse og selvfølgelig rig mulighed for at bestille ansigtsbehandlinger, massage, fodbehandling etc. I restauranten, hvor du som det eneste sted skal have badekåbe på, kan du bestille et varieret udvalg af asiatisk eller middelhavsinspireret mad. 

Jeg når 3 forskellige bade og 5 forskellige saunaer på de par timer, jeg er der. Tiden går alt for hurtigt, og jeg kan kun anbefale at tage sig mere tid.

Jeg indrømmer, at det for mig var en udfordring at trække i Eva-kostume, og at jeg især i starten var meget påpasselig med, hvor jeg havde min badekåbe og at tage den på, hvor muligt. Men alt er så professionelt, og man mærker tydeligt, at der i Tyskland er en lang erfaring og tradition med sådanne saunaer, og at det her er helt afslappet og naturligt at bevæge sig rundt - mænd og kvinder sammen - uden tøj. I Vabali fandt jeg ro, og det er bestemt et sted, jeg kan anbefale. Det er ikke sidste gang, jeg har været der.

Læs mere om Vabali Premium Spa her: www.vabali.de


Flyet letter og jeg sidder og kigger ned på Potsdamer Platz, TV-tårnet, de kendte bygninger og brede boulevarder. Og så sker det, som altid sker, når jeg rejser fra Berlin. Jeg kan ikke lade være med at græde og er rigtig glad for, at jeg igen sidder ved en vinduesplads, så ingen opdager det! ;-) 

Tak for denne gang – und bis bald, Berlin! 

Nyhedsbrevet her er lavet i  2016  af 


ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg
Hanne Birgitte Dalgaard
Indehaver
Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by MailChimp