To helt nye ejendomsprojekter i Berlin og masser af nye ferieboliger langs Østersøkysten i “Mini-Dubai”. Besøg ConnectGermany's helt nye webside!
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Februar 2016

Wiiiii! Endelig blev ConnectGermanys nye webside færdig! Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere jer alle for en mere moderne og (håber jeg) overskuelig side og vil gerne invitere jer alle indenfor til et kig hos www.connectgermany.dk.
 
Men dette nyhedsbrev skal selvfølgelig handle om meget mere end ConnectGermany's nye webside. Der er nemlig kommet hele 2 nye ejendomme i Berlin og endnu flere muligheder i OstseeResort Olpenitz ved Østersøen - en af Tysklands absolut største og mest spektakulære ferieparker.
 

Nye ejendomme i Berlin

Simplon Spitze
Salget i søsterprojektet til det populære Revaler Spitze, hvor flere af ConnectGermany's kunder har købt lejlighed, er i fuld gang. Simplon Spitze bygges i samme stil og med samme høje materialestandart. Projektet kommer til at bestå af 3 huse med i alt 45 lejligheder på 2-5 værelser. Ligesom i Revaler Spitze bliver udeområderne indrettet på smukkeste vis, og der kommer parkeringsgarage og elevator til alle etager.
 
Området er stadig Friedrichshain - Berlins tættest beboede område med en mangfoldighed, dynamik og kreativitet, som ikke findes lige mange steder. Selve gaden, Döringstr., indrettes af bygherre og gives sit oprindelige promenadelook tilbage. Friedrichshain er stadig et af de mest eftertragtede områder for investorer, dels pga. Deutsche Bahns prestigebyggeri ved Ostkreuz - Berlins største drejeskive infrastrukturelt, og dels pga. af den kommende superlufthavn, som herfra nås hurtigere end fra nogen anden indre bydel i Berlin.
 
Læs mere om dette superflotte projekt ved at klikke Simplon Spitze.

52 Grad Nord
Det er lykkes ConnectGermany at lave samarbejdsaftale med et af Tysklands absolut største projektudviklere og byggefirmaer. Derved har vi som eneste danske udbyder nu mulighed for at tilbyde det nok til dato største og mest mangfoldige projekt i ConnectGermany's historie i Berlin.
 
Emnet 52 grader Nord er mit favoritprojekt i Berlin - her kombineres på smukkeste vis grønt og blåt i en af Berlins helt store upcoming områder. Her ikke bare bor du godt, her lever du i den grad 100%! Og så findes der så mange valgmuligheder, både hvad angår stilart, pris, størrelse og type, at jeg næsten tør love, at der findes noget for alle.
 
Stedet er Grünau, som er et område i bydelen Treptow-Köpenick. Grünau har gennem tiden bevaret sit historiske præg med masser af gamle huse fra kejsertiden. Den hyggelig gamle Altstadt i Köpenick, den idylliske stemning ved søer og floder, samt et kæmpe udbud af sport, vand- og fritidsaktiviteter samt god infrastruktur til andre dele af Berlin har bevirket, at området i dag oplever Berlins største befolkningstilvækst på ca. 8%. En, synes jeg, ikke uinteressant viden at have i baghovedet som ejendomsinvestor.
 
Jeg glæder mig meget til at se byggefremskridtet, når jeg i uge 7 rejser til Berlin!
 
Læs mere og se video om dette enestående projekt ved at klikke her: 52 Grad Nord
 

Nye ferieboliger ved Østersøen i OstseeResort Olpenitz

Udviklingen og byggeriet stormer fremad i OstseeResort Olpenitz - Tysklands største feriepark og et Mini-Dubai i skandinavisk stil.
 
For kort tid siden blev endnu et nyt byggeafsnit åbnet med 270 nye ferieboliger. Disse boliger er specielt tiltænkt investorer, som ønsker fast udlejning og administration og dermed en attraktiv investering og forrentning på mellem 6-7%. Ejer kan i følge tysk skattelov selv benytte boligen op til 21 dage om året.
 
Ønsker du at erhverve tilsvarende bolig til 100% eget brug - altså uden udlejnings- og administrationskonceptet, så er dette muligt i byggeafsnittet lige ved siden af med de såkaldte “Kapitänshäuser”.
 
Læs mere om disse spændende investeringsboliger her: Port Olpenitz: Freja, Neja, Svenja og Finja

Næste nyhedsbrev er allerede på vej
Næste nyhedsbrev er allerede på trapperne! Den årlige store boligmarkedsrapport over det samlede ejendomsmarked i Berlin er nemlig netop blevet offentliggjort, og jeg ved, at mange af mine læsere glæder sig til en samlet gennemgang af denne på dansk! Og den kommer meget snart!

Nyhedsbrevet her er lavet i  2016  af 


ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg
Hanne Birgitte Dalgaard
Indehaver
Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp