Tag med på min spændende rejse. Kig tilbage og se ud i fremtiden, når jeg løfter sløret for mine næste planer i Tyskland.
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, November 2014


En lejlighed i Berlin blev starten på en spændende virksomhed

Efter nok 7 ture og et hav af fremvisninger købte jeg i 2006 min første lejlighed i Berlin. Jeg søgte en 2 værelses og indflytningsklar lejlighed med balkon på en af de øverste etager. Jeg købte en stor 4 værelses totalt urenoveret i stueetagen. Efter et utal af mails med min tyske byggeleder og et hav af spændende byggemøder fik jeg netop den lejlighed, jeg ønskede. Jeg elsker den! 3 værelser m terrasse til mig selv og min familie og en lille 1 værelses appartement, som jeg lejer fast ud til en tysker. Jeg tror på Berlin, og derfor købte jeg yderligere en stor 2-værelseslejlighed, som jeg lejer ud på fast basis.

Men jeg var langt fra færdig med ejendomme i Berlin. Fra 2007 startede jeg samarbejde med ejendomsmæglervirksomheden WohnLife Immobilien. Jeg blev deres danske partner. Jeg var med til at udvikle virksomheden. Jeg deltog i Hammerslag i Berlin og hjalp rigtig mange danske privatkøbere og investorer med at finde og købe en feriebolig i Berlin. WohnLife var en klassisk mægler med såkaldte "Bestandsimmobilien" – altså eksisterende (brugte) lejligheder. Jeg drømte dog inderst inde om at sælge projektlejligheder, som den, jeg selv havde købt.

Jeg besøgte en masse projektudviklere og bygherrer i Berlin, som stort set alle var interesserede i en dansk kontakt, men som ikke ønskede samarbejde med en tysk mægler. De store projektudviklere er meget bevidste om deres emner og har et (ofte uretmæssigt) arrogant syn på tyske mæglere. I 2009 traf jeg derfor en beslutning om at lave min egen virksomhed, ConnectGermany ApS. Jeg var rigtig glad for mit samarbejde med WohnLife, og tiden med dem gav mig det solide afsæt, som jeg hviler på i dag. I ConnectGermany ApS udviklede jeg et stærkt koncept målrettet specielt danske feriefonde, men naturligvis også øvrige danske investorer. Mit mål var at gøre det nemmere at købe (ferie-)bolig i Berlin end i Danmark. Mit koncept skulle derfor dække alt før, under og efter købet af ferieboligen og gøre den tyske købsproces så overskuelig og så dansk sprogligt som overhovedet muligt.

Jeg elsker mit job og al den erfaring, jeg har opbygget med ejendomsinvestering, projektudvikling og et kæmpe netværk af alle former for rådgivere og samarbejdspartnere. Alle de personer og virksomheder, jeg har mødt på mig vej, har været medvirkende til, at jeg har kunnet udleve min drøm og ikke mindst levere et godt og trygt produkt. Kernen i hele min virksomhed.

Udviklingen i Berlin er progressiv og investeringsmulighederne mange. Jeg tror på Berlin, og mit nyeste koncept er lige på trapperne. Det bliver ejendomsinvestering på en ny måde. Det bliver godt, det bliver spændende og en god forretning. Og jeg går selv med i projektet. Ja, havde jeg alle millionerne selv, så investerede jeg endda alene. Det har jeg desværre ikke, men det bliver også nyt og spændende at investere sammen med andre. Og jeg glæder mig rigtig meget til at starte det op om meget snart.
 

Nysgerrig?

klik her, hvor jeg løfter lidt af sløret for mit nye projekt.

 

Nyhedsbrevet her er lavet i  2014  af 


ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg
Hanne Birgitte Dalgaard
Indehaver
Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp