Eventyr, helårsturisme, sport, afslapning, sol, strand og vand!
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Maj 2014


Laguneagtigt stemning ved den tyske Østersøkyst – ferie for hele familien

Den tyske Østersøkyst er lang og lækker. Den er karakteriseret af brede, hvide sandstrande, strandkurve, der skærmer for vinden, og der er strandafsnit med et væld af aktiviteter – for børn, for hunde, for sportsentusiaster, for naturister – ja kort sagt for hvad og hvem som helst.

Moderne storbyer, gamle hansestæder og smukke kurbyer ligger som perler på en snor. Og baglandet byder på en spændende historisk og kulturel rejse.

Området mellem Flensborg og Kiel nås nemt og hurtigt fra den danske grænse og er populært pga. sin helårsturisme, lave priser og aktiviteter for hele familien. Og så er netop dette område lige noget for dig, der søger laguneagtig stemning, strand, sol og autentisk miljø – natur, historie og kultur.
 
Gå på opdagelse i eksempelvis havnebyen Kappeln, hvor den maritime stemning krydres med livlig butikshandel i en malerisk bymidte. Eller tag på udflugt i den danske historie – f.eks. en tur til Dannevirke, Glücksburg Slot eller vikingemuseet. Herudover finder du marina, shops, caféer/restauranter og et utal af fritidsaktiviteter. 

Arkitekttegnede ferieboliger i Ostseeresort Olpenitz

Lige midt i denne smeltedigel har vi fået 36 helt nye ferieboliger. Et sandt mini-Dubai – ganske vist med mere europæisk stil – åbent og luftigt, men stort, og bygget i et delvist fredet naturområde.
 
Alle husene indrettes med komplet køkken, gulvvarme, bruser eller whirlpool, sauna, privat parkering, terrasse og meget mere. Din personlige indflydelse på boligen er naturligvis mulig.
 
Som udgangspunkt tilbydes 2 typer huse: Brigg og Brigatine i størrelserne 80-93m2. ”Brigg” er boliger i 2 etager. ”Brigantine” i 1 plan. Alle ferieboligerne er placeret i umiddelbar nærhed til privathavnen med en selvsagt skøn og maritim udsigt.

Værd at vide om ferieboligerne
 • Moderne køkken inkl. hvidevarer indeholdt i prisen
 • Gulvvarme
 • Sauna, Whirlpool eller brus
 • Store terrasser og parkering
 • Mulighed for tilkøb af møbelpakke
 • Smukt anlagte fællesområder
 • Kort afstand til Ostseeresort Damp med et hav at fritids- og badeaktiviteter, wellness og gastronomi
 • Kort afstand til den historiske by Kappeln
 • Kultur, seværdigheder, sport og fritidsaktiviteter
Eksempler på lejligheder
 • WE 04, Brigg, 1. etage/tagetage 93 m2, 3 vær, terrasse, pris € 321.181,- + 4,76% honorar
 • WE 05, Brigantine, Stueetage, 77,5 m2, 3 vær, terrasse, pris € 273.581,- + 4,76% honorar
 • WE 06, Brigantine, Stueetage, 81 m2, 3 vær, terrasse, pris € 285.481,- + 4,76% honorar
 • WE 13, Brigantine, Stueetage, 77,5 m2, 3 vær, terrasse, pris € 273.581,- + 4,76% honorar
 • WE 16, Brigg, 1.Etage/tagetage 93 m2, 3 vær, terrasse, pris € 321.181,- + 4,76% honorar
Læs mere om dette spændende projekt og se flere billeder her
 

ConnectGermany
  - din seriøse samarbejdspartner ved køb af feriebolig eller investeringsejendom

ConnectGermany's fornemste opgave er at levere kvalitet gennem hele boligkøbsprocessen.

Vi starter med at udsøge de bedste og mest solide udbydere af ejendomme, hvor pris, beliggenhed og kvalitet spiller fornuftigt sammen. Det er vigtigt, at vores udbydere har mange års erfaring og en lang række referenceemner. Vi tilbyder nemlig ikke vores kunder, hvad som helst. Dette er også tilfældet i dette projekt.

Vi sikrer samtidig, at vores kunder kan gøre brug af boligen som ønsket. Alle disse ferieboliger kan erhverves til eget brug af såvel privatpersoner som feriefonde. For investorer tilbydes et skræddersyet udlejningskoncept. Tryghed og sikkerhed er i højsædet.

Vi deler gerne ud af vores viden og mangeårige erfaringer på det tyske marked. Vi er med dig gennem hele købsprocessen, og det er helt naturligt for os også at tilbyde hjælp efter købet. Hos os kommer du aldrig til at stå alene.


3 nemme skridt til dit drømmekøb

Vil du have fordel af den tyske helårsturisme til priser, der ligger langt under danske – en helt uforglemmelig ferieoplevelse for par, familier unge og ældre. Og med udgangspunkt i en helt unik feriebolig? Vejen er kortere, end du tror!
 1. Send os en forespørgsel på de emner, som kunne interessere dig, eller mail os dine generelle ønsker til en feriebolig.
 2. Vi sender dig konkrete prospekter, som matcher dine ønsker og krav.
 3. Ud fra dine ønsker, arrangerer vi en spændende fremvisningstur for dig.
Når du har fundet det rigtige emne, tager vi os af hele købsprocessen - og vi er med dig hele vejen rundt om købet – før, under og efter.

Det bliver ikke nemmere at købe fast ejendom!
 
PS: Reserver din nye feriebolig inden 1. august og spar 1% i formidlingshonorar. Du betaler således kun 3,57% inkl. tysk moms.
Nyhedsbrevet her er lavet i  2014  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp