Nyt ejendomskatalog, nye områder i Tyskland, gratis informationsmøde, udvikling hos ConnectGermany
ConnectGermnay ApS

Nyhedsbrev Maj 2013

Velkomment til vores nyhedsbrev i nyt format.

Nyt ejendomskatalog

Vi glæder os over at kunne præsentere et nyt ejendomskatalog på vores webside. Vælg blandt de forskellige områder i Tyskland, hvor vi tilbyder ferieboliger til både eget brug eller som investering.

Berlin

Hamborg

Rügen

ØstersøkystenSå nemt er det

Klik på et af de ovenstående områder og se, hvad vi aktuelt kan tilbyde af spændende emner. Vores emner kan benyttes til eget brug, som investering med et helt specielt og trygt udlejningskoncept eller som en kombination af begge dele.

…og hold øje på siden, der kommer måske snart nye spændende områder og boliger til…
 

Nye områdebeskrivelser

Vi har desuden oprettet et nyt menupunkt Tyskland. Under dette punkt finder du en karakteristik af alle de områder, hvor vi tilbyder ferieboliger. Vi har samlet informationer og beskrevet de forskellige områder, så du nemt og hurtigt kan lære de forskellige områder lidt at kende, inden du starter din boligsøgning eller ferie.

Læs mere om:

Yderligere muligheder for turistinformation

Ønsker du at informere dig yderligere om de spændende områder langs Østersøkysten og Rügen, er det ofte en god idé at starte på de lokale turistbureauer, hvor man bla. kan tilmelde sig nyhedsbreve med masser af ferieviden.

Vi har nedenfor samlet nogle links til jer:

 


Månedens udvalgte ejendomme

Spitzenklasse Neubau i Berlin

Her er et af de helt særlige tilbud i Berlin. Nybyggeri med høj byggestandard og alle moderne bekvemmeligheder. Særdeles lave månedlige omkostninger kombineret med lave købspriser. Køb feriebolig eller investeringslejlighed. Ejendommen ligger i et af Lichtenbergs mest attraktive områder. Tæt på vandet, tæt på caféer og indkøbsmuligheder, tæt på offentlig transport og kun få minutters kørsel med S-banen til Alexanderplatz.
 
Læs mere og se flere billeder

Strandvillaer ”am Park” på Mecklenburg-Vorpommerns kyst

Vi er stolte over her at kunne præsentere endnu flere nye og spændende ferieboliger i et af Østersøkystens mest attraktive områder. Börgerende tæt på Warnemünde og Rostock ligger i Mecklenburg Vorpommern. Området bærer præg af en tid af en anden verden – her emmer det af stemning fra kejsertiden - med slotte og kurbade. Bedre feriestemning fås ikke. Vi arbejder på en webpræsentation af disse nye ferieboliger i en meget attraktiv prisklasse inden længe
 
Læs mere om området her

Book et informationsmøde

ConnectGermany tilbyder sine kunder et all-inclusive-concept. Kort sagt, vi samler alle trådene før, under og efter handlen.
  • Vi informerer og vejleder om beliggenheder, lejlighedstyper og de forskellige typer byggerier
  • Vi afstemmer ønsker, fremsender boligtilbud og organiserer hele fremvisningsturen
  • Vi organiserer, at det nødvendige papirarbejde bliver ordnet og udsendt, skaber kontakt til notarer og advokater og aftaler notarmødet i samråd med alle involverede parter
  • Vi er behjælpelig med kontakter til diverse servicepartnere, eksempelvis rengøringsselskaber, møbel- og indretningsbutikker, banker, elselskaber osv.
 
http://www.connectgermany.dk/boliger/stilfulde-luksuslejligheder-i-feriefavoritten-binz-paa-rugen/

Luksuslejligheder på Rügen

Disse maritime lyse og luksuriøse ferielejligheder i Binz indrettes med  bl.a. køkken inkl. hvidevarer, gulvvarme, klinker/parket, store terrasser/balkoner, flot udendørsområde, elevator, parkering, kabel-TV og whirlpool. Projektet udbydes af en særdeles erfaren bygherre. Binz er hovedbyen med alt hvad dertil hører. Strandpromenade med eksklusive butikker og restauranter og kilometervis af hvide sandstrande.
 
Læs mere og se flere billeder

Eksklusivitet i ”Mini Dubai” langs Østerskysten

Særdeles ekstravagant mulighed for en ferieoplevelse helt ud over det sædvanlige. En stor del af området er bebygget med smukke strandvillaer. Området udbygges netop yderligere med boliger i luksusklassen, Yacht-Club og restaurant. Der kommer indkøbsmuligheder lige på stedet. I den hyggelige fiske- og havneby Kappeln blot ca. 3 min. kørsel fra grunden finder man alt hvad hjertet begærer. Tæt herpå ligger et af Tysklands største bade- og fritidspark ”Ostseeresort Damp”
 
Læs mere og se billeder


Tryghed, transparens og seriøsitet

…er vores grundværdier. Vi ønsker, at vores kunder bliver klædt godt på til køb af feriebolig i Tyskland. ConnectGermany holder derfor informationsmøder for virksomheder, feriefonde, kommuner, fagforeninger og revisorer om boligkøb og mulighederne for at investere i en feriebolig i nogle af Tysklands allermest attraktive områder. Vi giver forslag til mødeindhold, men tilpasser det naturligvis efter individuelle ønsker og behov.

Bestil dit næste uforpligtende og gratis informationsmøde med ConnectGermany med det samme og hør om alle fordelene. Foreslå en dato. Vi besøger dig på din adresse, når det passer ind i din kalender. 

ConnectGermany – VIP virksomhed med fokus på udvikling og vækst

ConnectGermany er stolte over, at vi i april blev godkendt som vækstvirksomhed (VIP) af Væksthus Nordjylland. Ud over den blåstempling det er for vores virksomhed, giver det os nogle helt nye muligheder for at arbejde målrettet med udvikling og vækst. Vi glæder os til at dele de mange nye tiltag med jer.
 
Vi ønsker alle vores kunder, interessenter og Tyskland-fans en rigtig god sommer!

Nyhedsbrevet her er lavet i  2013  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp