Godt nyt til ejere af lejlighed i Berlin
ConnectGermnay ApS

Godt nyt til ejere af lejlighed i Berlin


Det såkaldte ”Zweckentfremdunsverbot” har været genstand for livlige og ofte ensidige skriverier – ikke mindst i den berlinske (og delvist også danske) presse. Diskussionen handler bla. om, hvorvidt ejerlejligheder må benyttes til andet formål end beboelse – herunder også til udlejning som ferielejlighed.
 
Berlin har gennem de seneste år udviklet sig i hastigt tempo. Der er opstået behov for flere (betalbare) boliger til lejerne i Berlin. Dette har naturligvis medført et pres på politikerne. Det er supervalg-år i Tyskland i år.
 
Emnet har i den seneste tid også skabt uro blandt danske feriefonde og privatpersoner med lejlighed i Berlin.
 
ConnectGermany har fulgt debatten nøje og gennem længere tid været i kontakt med flere parter ang. det omtalte ”Zweckentfremdungsverbot” i Berlin, herunder Ambassaden i Berlin,  organisationen ”Haus und Grund” og flere advokater.
 
Vi kan nu bringe en meget grundig skrivelse udarbejdet af 2 forskellige advokatkontorer med speciale i bl.a. ejendomsret. Skrivelsen sammenfatter de synspunkter og den stillingtagen, vi har indhentet flere steder fra.
 
Læs skrivelsen i sin helhed

ConnectGermany
  - din seriøse samarbejdspartner 

Vi har på forhånd udsøgt de ejendomme, som har den bedste beliggenhed langs Østersøkysten. Vi har sikret, at vores kunder kan gøre brug af boligen som ønsket. Alle vores ferieboligprojekter langs Østersøkysten kan således anvendes af ejer selv, købes som ren investering med et trygt og transparent udlejnings- og servicekoncept eller som en kombination af begge dele. Kvaliteten er i højsædet, men også værdistigningspotentialet. Vi tilbyder ikke vores kunder, hvad som helst. Vi har udsøgt vores samarbejdspartnere med størst mulig omhu og tilbyder kun projekter i samarbejde med seriøse og stærke samarbejdspartnere i Tyskland med mange års erfaring og en lang række referenceemner.

Vi sikrer dig en positiv oplevelse og deler gerne ud af vores viden og mangeårige erfaringer på det tyske marked.


Så nemt er det

  1. Send os en forespørgsel på de emner, som kunne interessere dig, eller mail os dine generelle ønsker til en feriebolig.
  2. Vi sender dig derefter konkrete prospekter, som matcher dine ønsker og krav.
  3. Ud fra dine ønsker, arrangerer vi en spændende fremvisningstur for dig
Når du har fundet det rigtige emne, tager vi os af hele købsprocessen - og vi er med dig hele vejen rundt om købet – før, under og efter.  


Ønsker du at vide mere?

Vi tilbyder fortsat virksomheder et gratis og uforpligtende informationsmøde på kundens adresse. Kontakt os gerne for at høre nærmere om dette tilbud.
 
Nyhedsbrevet her er lavet i  2013  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp