Et must-see hos National Geographic, skisport, mountainbike og rafting, jagt, natur, wellness og spa. Flere kunder har efterspurgt det gennem tiden, og nu kommer det så endelig – køb feriebolig hos ConnectGermany nu også udenfor Tysklands grænser.
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, April 2016

ConnectGermany's helt nye ferie(bolig)land
Jeg indrømmer, at jeg i første omgang tænkte ”Nej, tak”, og idéen skulle lige modnes i mit hoved! Men lidt nysgerrig er man jo altid, så jo mere jeg undersøgte og læste i kombination med, at mine erfarne projektudbyder og samarbejdspartner lovede mig præcis samme sikkerhed og service overfor mine kunder og min virksomhed, som vi er vant til, så endte det faktisk med et KÆMPE ”Ja, selvfølgelig!”

Årsagen til min bekymring og forbehold skyldtes i første omgang uvidenhed og gamle stereotype forestillinger hos mig. Men jeg sandelig love for at i takt med, at min viden steg, ja så ændrede mit billede sig også!

Det, jeg taler om, er selvfølgelig ConnectGermany's helt nye feriebolig- og investeringsområde – nemlig rejselandet Polen. Og med den fantastiske modtagelse jeg oplevede på Parasollens seminar for feriefonde 14. april samtidig med min egen begejstring for dette kæmpe og mangfoldige land, som jeg mest af alt synes minder om en usleben diamant, har jeg besluttet at dedikere dette nyhedsbrev til netop: Polen. For her får du natur, kultur, wellness og spa, som får enhver dansk hoteldirektør til at blegne af misundelse. Skisport, jagtmuligheder, hiking, rafting og meget mere. Og læs endelig videre - for udover måske en øjenåbner om det vidtstrakte Polen, så vil jeg præsentere dig for 2 helt unikke ejendomsprojekter i 2 spændende dele af Polen – ved de masuriske søer i nordøst og i de smukke bjerge mod syd på grænsen til Tjekkiet. Og købspriserne?  Ja, der er value for money, tør jeg vist godt love -  her kan alle være med!

Og ligesom i Tyskland kan vi selvfølgelig tilbyde hjælp hele vejen rundt om ejendomskøbet – før, under og efter!
 
Rejse- og ferielandet Polen
Polen er det 6. største land i Europa og 8 gange større end Danmark. Klimaet minder om det danske, dog er somrene ofte varmere og vintrene ofte koldere. I 1989 brød det kommunistiske styre sammen i forbindelse med murens fald i Berlin, og året betegnes af flere som år 0 for landet, hvor det overgik fra at tilhøre Østeuropa til i dag at tilhøre Centraleuropa.

Polen er i dag et af de europæiske lande, der virkelig udvikler sig med stormskridt – både mentalt og økonomisk. Og det er et land, der virkelig vil og kan – faktisk ofte kaldet duksen i EU. Med lave omkostninger, et godt erhvervsklima i kombination med kvalificeret arbejdskraft betragtes Polen i dag af flere danske institutioner som et attraktivt investeringsland. Danske varer og tjenesteydelser har et godt ry i Polen, så mulighederne er også store for dansk erhvervsliv i et marked med høj vækst. Danmark og Polen indgik  i 2015 en samarbejdsaftale, der gør det særligt attraktivt for danske virksomheder at eksportere til Polen.

Landets hovedstad er Warszawa med ca. 1,7 millioner indbyggere. Warszawa er en storby med alt, hvad dertil hører: Stormfuld historie, smukke bygninger, lækre forretninger og et fantastisk restaurant- og natteliv.

Pasym, Masurien
ConnectGermany’s ene projekt ligger ved masuriske søer, også kaldet de 1000 søers land (selvom der faktisk er over 3000). Søerne er dannet af gletscher fra istiden for ca. 14-15.000 år siden. Området er på National Geographic's liste over ”must-see” i verden. Og det forstår man godt, når man står der. Naturen er nemlig i den grad smuk og i fokus i Masurien. Ca 30% af området er dækket af skov, og der findes ikke mindre end 11 naturreservater. Det er avlscenter for den europæiske bison, men du finder også masser af andre vilde dyr, som eksempelvis hjort, elg, los og vildsvin. Regionen er rig på vandfugle, såsom trane, fiskehejre, grågås, fiskeørn og musvåge. Storke møder man overalt. Masurien er selvsagt et foretrukket område for jagt, og det bakkede terræn forbundet af blanke floder, hyggelige kanaler og smukke søer er ideelt til outdoor-aktiviteter som eksempelvis, rafting, kajak, mountainbiking, svømning og hiking.

Men Masurien er mere endnu. Området, som delvist tidligere hørte under Østpreussen, er rigt præget af historie: Gotiske kirker, slotte, klostre, korsridderborge, forsvarsværker, bunkere og et af Hitlers hovedkvarterer. Masuriens hovedby er middelalderbyen Olsztyn og fødeby for bla. Mikołaj Kopernik (Copernicus). Her kan du gå på opdagelse i den gamle bydel med masser af hyggelige caféer og restauranter, besøge observatoriet eller kulturmindesmærket, Bispeborgen, og hver sommer tilbyder Olsztyn et væld af kunst, kultur og musikalske tilbud og arrangementer.

Polen er kendt for sine spa- og wellness resorts. Også dette finder du naturligvis her, eksempelvis i Natura Mazura blot 10 km fra Pasym til priser, som ingen sammenligning tåler. Skal der være noget for både børn og voksne, bør du besøge Aquaparken Aquasfera i Olsztyn.

Nærmeste lufthavn findes i byen Szczytno – ca. 28 km from Pasym. Her flyves til/fra eksempelvis Berlin, London og Krakow. Billeje koster fra ca. 14 €/dag

Afstanden i bil fra den danske grænse er ca. 1.000 km.

ConnectGermany's ferieboliger i Pasym, Masurien
Projektet består af 22 rummelige huse i to plan med totalt 120 – 140 m2. Salget er i fuld gang og ca. halvdelen er allerede solgt.

Husene er på grund af den historiske beliggenhed udvendigt designet i samarbejde med de lokale fredningsmyndigheder med respekt for de lokale byggetraditioner. Hvert af husene har 4 rummelige soveværelser med plads til dobbeltseng, køkken med adgang til åben stue med plads til både spiseplads og sofahjørne. Herfra adgang til skøn terrasse og egen have med flot udsigt. Desuden walk-in closet, viktualierum, entré, 2 moderne badeværelser og gæstetoilet.

Flere af husene har direkte adgang til søen. Prisen inkluderer parkeringsplads på grunden.

Projektets eksklusivitet understreges af, at der er tilknyttet 24 timers portnervagt.

 

Eksempler på boliger
  • 120 m2, 5 vær, terrasse, nyrenoveret, direkte adgang til sø,
    parkering, pris € 199.830,- + 3,75% honorar
  • 120 m2, 5 vær, terrasse, nyrenoveret (standard finish), parkering, pris € 148.407,- + 3,75% honorar
     
 


Wisla
ConnectGermany's andet ejendomsprojekt ligger i byen Wisla i de polske bjerge 50 km syd for Katowice og op og ned af både den Tjekkiske og den Slovakiske grænse. Wisla er et populært year-round feriested. Det er et velbesøgt vintersportsområde med bla. 20 skilifte og 5 skihop i verdensklasse, men også utroligt dejligt og smukt i sommerhalvåret for trekking, ro og frisk luft i bjergene.

Er du til action i form af eksempelvis klatring, rafting, off-road, luftballon, golf eller jagt, så finder du dig også hurtigt til rette her. Alt dette og meget mere står i kø for at blive oplevet, afprøvet og nydt. Historiske museer, udsigtspunkter, vandfald, historiske aqua- og viadukter – you name it. Og så er det her, du kan kan besøge det historiske polske præsidentresidens med bla. hunters room, kontor, badeværelset og kirke.

Wisla er hjemby for den succesfulde polske skihopper, Adam Małysz. Han bor her stadig, og det er de stolte af i byen. Faktisk så stolte, at de i 2001 lavede en figur af ham – vel at mærke ud af en blok hvid chokolade på 330 kg. I byen finder du flere hyggelige restauranter, og ligesom i Masurien er her også flere spa- og wellnesshoteller og -resorts. Eksempelvis ”Centrum Green Hill” og ”Hotel Golebiewski”, som også har masser af aktiviteter for børn. Og er det netop aktiviteter for familien, du søger, så kan du også besøge en af de mange forlystelsesparker ikke langt derfra, eksempelvis Woodland Park of Surprises eller Dream Park Family Attraction.

Wisla en by med aktivitet og masser af folklore og aktiviteter året rundt. Både i byen og i den smukke natur. Ca. 2 timers kørsel fra Wisla ligger – den by, der uden tvivl må betegnes som Polens smukkeste – nemlig Krakow.

Krakow er både indbydende, ren og byder på masser af spændende kulturoplevelser på en gang. Og så er det en by, hvor der ikke spares på venligheden fra de lokale. I år 2000 var Krakow Europæisk Kulturhovedstad, og det har også været med til at sætte sit præg på den smukke by. Besøg markedspladsen med masser af boder, det flotte rådhus, som undgik 2. verdenkrigs ødelæggelser, bymuren og sidst men ikke mindst den 25 meter høje kalkstensklippe Wawel med domkirken, de kongelige grave og Sigismundtårnet. Bliv klogere på sagnet om dragen, der terroriserede byens bønder og besøg dens hule. I øvrigt er Krakow også byen, der danner kulisse for filmen ”Schindlers Liste”.
 
Afstand til Wisla fra den danske grænse ca. 1.000 km.

Nærmeste lufthavn er Katowice, ca 1,5 times kørsel fra Wisla. Her flyves eksempelvis til/fra Frankfurt. Bil kan lejes fra 15 €/dag. Alternativt kan du flyve direkte fra København til Krakow.

ConnectGermany's ferieboliger i Wisla
Projektet ligger ca. 1 km fra byen opad den nordlige side af Wisla-dalen –  med en forrygende udsigt ud over dalen og mod bjergene på den anden side.

Bukowa Gora projektet er opdelt i 2 etaper. 1. etape bestod af 44 lejligheder, som blev opført i 2010. Disse er alle solgt og bliver enten brugt af ejerne selv eller lejet ud som ferielejligheder. Etape 2 med 75 ferieboliger er under opførelse og forventes færdige til vintersæsonen 2016/17. Ca. 1/3 er solgt i presale.

Der er lejligheder i alle størrelser fra 1-værelses på 35 m2 til 4 værelses på 110 m2. De fleste dog med 2 soveværelser. Projektet er placeret 500 meter over havet. Moderne arkitektur, som kombinerer glas og naturmaterialer, lys, lethed og komfort. Alle ferieboligerne har store balkoner mod syd med udsigt over byen Wisla og dalen. 

Projektets eksklusivitet understreges af, at der er tilknyttet 24 timers portnervagt.

Eksempler på boliger
  • 1. etage, 84 m2, 3 vær, balkon, pris € 203.075,- + 3,75%
  • 2. etage, 109 m2, 3 vær, balkon, pris € 270.000,- + 3,75%
     

Nyhedsbrevet her er lavet i  2016  af 


ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg
Hanne Birgitte Dalgaard
Indehaver
Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by MailChimp